BIST 9.092
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,54
KPSS

TEOG yerlestirme sonuclari MEB sorgulama ekrani

TEOG 2016 yerlestirme sonuclari belli oldu. Adaylarin heyecanla bekledigi yerlestirme sonuclari aciklandi. Adaylar hangi liseye yerlestiklerini nasil ogrenecek. Iste detaylar...

TEOG 2016 yerlestirme sonuclari aciklandi, sinava giren adaylarin heyecanla bekledigi yerlestirme sonuclari aciklandi. Adaylar hangi liseye yerlesecegini e okuldan ogrenebilecek. Detaylar memurhaber.com'da.

29 Temmuz'da sona eren TEOG tercihlerinin ardından ogrenciler heyecanla hangi liselere yerlestiklerini merak ediyor. TEOG tercih sonuclari 12 Ağustos tarihinde aciklandi. 2016 TEOG yerlestirme sonuclarini ogrenmek isteyen ogrenciler meb.gov.tr ve e-okul sisteminden sorgulama yapabilecekler.

TEOG 2016 yerlestirme sonuclari belli oldu. Adaylarin heyecanla bekledigi yerlestirme sonuclari aciklandi.

MEB VE E OKUL'DAN ADAYLAR SONUCLARİNİ OGRENEBİLECEK

2016 TEOG tercih sonuçları için mujdeli haber Milli Eğitim Bakanligi (MEB) tarafından aciklandi. Sabirsiz bekleyis icin artik bitti. Binlerce öğrencinin ilerideki hayalini gerçekleştirebilmesi için ilk adım olarak gösterilen TEOG nihayet açıklanıyor. Aileler ve öğrenciler için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Daha öncede MEB tarafından açıklanan TEOG tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair tarih ertelenmişti. MEB tarihi güncelledi ve kesin olarak öğrencileri ilgilendiren bu tarihin yanıtını verdi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR