BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.447,68
GÜNCEL

TEOG sonuçları 2016 MEB e-okul giriş ekranında

2016 TEOG sonuçları son dakika MEB açıklamasıyla bugün saat 19.00'da açıklandı. TEOG sonuçları sorgulama ekranı MEB'in internet sayfası meb.gov.tr ve e-okul 'dan açıklandı... Tüm detaylar memurhaber.com'da...

2016 TEOG sonuçları MEB son dakika açıklamasıyla bugün saat 19.00'da e-okul.meb.gov.tr ve meb.gov.tr'den yayınlandı. MEB kaynakları TEOG sonuçları 2016 bugün açıklanacak bilgisini vermişti. MEB son dakika TEOG sonuçları açıklamasıyla bilgiyi doğruladı. 

Nihayet 2016 TEOG hesaplamaları tamamlandı.MEB 2016 TEOG sonuçları için veliler ve öğrencilerin sabrı tükenmişti. 10 Ocak'ta sonuçların açılmasını bekleyen öğrenciler ve veliler sosyal medyadan isyan etmişti. MEB TEOG sonuçları 2016 e-okul.meb.gov.tr ve meb.gov.tr adreslerinden bugün saat 19.00'dan itibaren ulaşılabiliyor.



TEOG sonuçları, sınavda yer alan bazı soruların iptal edilmesine ilişkin mahkeme kararı sonrası bugün açıklandı.



TEOG SONUÇLARI BUGÜN SAAT 19.00'DA AÇIKLANDI

Ortaokul 8’inci sınıfta okuyan 1 milyon 170 bin 582 öğrencinin katıldığı ve liselere girişte kullanılacak Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında altı dersten yapılan ilk dönem sınav sonuçlarının geçen hafta sonunda açıklanması bekleniyordu.
Velilerin, geçen 25-26 Kasım’da yapılan ilk dönem sınavlarındaki 5 soruyu iptal istemiyle yargıya taşıması ve mahkeme kararının henüz açıklanmaması nedeniyle sonuçlar da ilan edilemedi.



TEOG SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN E OKUL GİRİŞ SAYFASI


Veliler ve öğrenciler TEOG sonuçlarını ve TEOG puanlarını e-okul.meb.gov.tr'den ve meb.gov.tr adresinden erişim sağlanacak. Veliler bilgisayarlarının arama çubuğuna bu adresleri girerek aşağıdaki ekrana ulaşacaklar.


TEOG sonuçları 2016 sorgulama MEB e-okul giriş ekranı
Öğrencilerin TC Kimlik Numarası ve Öğrenci Numarasını sisteme giren veliler ekranda çıkan güvenlik numaralarını da ilgili kutucuğa girerek TEOG sonuçlarına ve TEOG 1. dönem sınav puanlarına ulaşabilecekler.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR