BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,11
ALTIN 2.325,82
GÜNCEL

TEOG sonuçları 2016 açıklandı mı e okul VBS giriş sayfası

TEOG sonuçları son dakika açıklandı ve TEPG YEP puanları MEB e okul VBS giriş ekranı üzerinden açıklandı. 2016 TEOg sonuçlarını e-okul.meb.gov.tr' den öğrenebilirsiniz. 2016 TEOG sonuçları detayları memurhaber.com'da...

'2. dönem TEOG sınav sonuçları MEB e-okul üzerinden açıklandı. 17 Haziran'da açıklanması beklenen TEOG sonuçları bugün açıklandı.

TEOG sınav sonuçları ile lise kontenjanlarına yerleştirilen öğrenciler nefesini tutarak TEOG sınav sonuçları bekliyor. TEOG sınav sonuçları henüz açıklanmadı. TEOG sonuçları e-okul.meb.gov.tr'den açıklandı.

MEB TEOG SONUÇLARI AÇIKLANDI
TEOG sonuçları 2016 için geri sayım başladı. TEOG sonuçları 2016 en geç 17 Haziran cuma gününe kadar açıklıyor. TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna MEB daha önce yaptığı açıklama 'TEOG sonuçları Haziran ayının başında açıklanacak' demişti. TEOG sonuçlarını bekleyen öğrenciler ve velilerin karne haftasının girmesiyle heyecanlandı. TEOG sonuçları bu hafta içinde her an açıklanabilir.

TEOG SONUÇLARI 2016 E-OKUL GİRİŞ EKRANI ÜZERİNDEN NASIL ÖĞRENİLEBİLİR?
TEOG sonuçları 2016 MEB'in Veli Bilgilendirme Sistemi e-okul VBS üzerinden açıklanacak. Veliler ve öğrenciler e-okul.meb.gov.tr adresinden Öğrenci Kimlik Numarası ve Öğrenci Okul Numarası'yla birlikte e-okul sistemine girerek TEOG 2016 sonuçlarına ulaşabilecekler.



e-OKUL VELİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne veliler öğrencilerin TC Kimlik Numarası ve Öğrenci Numarası ile giriş yaptıklarında öğrencinin en son not durumu ve en son devamsızlık tablosu takibini yapabilir ve tüm bilgilerini görebilirler.


SINAV SONUÇLARI VE DEVAMSIZLIK TAKİBİ E OKUL'DAN YAPILABİLİYOR
e-okul ile veliler okul tarafından veya öğretmenler tarafından kendilerine yapılan duyurulara ulaşabilir, ders programları derslere giren öğretmenler gibi bilgilere ulaşabilir, sınav tarihleri öğrencinin yaptığı devamsızlıklar gibi şeyler öğrenilebilir.

E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ 2016 NASIL GİRİŞ YAPILIR? 
Öğretmen ve idareciler E-Okul yönetim bilgi sistemi ile öğrencilerin ve okul bilgilerinin çok daha etkin ve merkezi bir sistemde yönetimi, girişi ve düzenlemesi gibi işlemleri daha pratik şekilde gerçekleştirebilmeleri sağlanırken E-Okul veli bilgilendirme sistemi ise çocuğunuz ile ilgili olan güncel eğitim bilgilerine pratik şekilde ulaşabilmenize yardımcı oluyor. E-Okul yönetim bilgi sistemi ile öğretmen ve idareciler tarafından okul ve öğrenci bilgilerinin merkezi bir sistem içerisinde hatasız ve güncel olarak düzenlenebilmesine yardımcı oluyor. Dijital ortamda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan E-Okul yönetim bilgi sistemi girişi, internet dünyasında bulunan E-Okul internet sayfasında öğretmen ve idareci giriş bölümünden yapılabiliyor.

E-Okul yönetim bilgi sistemi girişi işlemleri öğretmen ve idarecilere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen 'kullanıcı adı' ve 'şifre' bilgilerini girerek yapılabiliyor. Öğretmen ve idareciler E-Okul yönetim bilgi sistemi ile birlikte idareciler okula dair öğrenci dosyası girişi, düzenlemesi ve güncellemesi, öğrenci fotoğraf girişi ve güncellemesi, nakil kaydı işlemleri, kayıt işlemleri, gelişim raporları, haftalık ders programı hazırlığı ve derslere giren öğretmen bilgisi gibi işlemler gerçekleştiriliyor. E-Okul yönetim bilgi sistemi içerisinde öğretmenler ise öğrencilerin not bilgisi, devamsızlık bilgisi, karne bilgisi, gelişim raporları ve performans notları gibi işlemleri gerçekleştirebiliyor.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR