BIST 8.985
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,68
GÜNCEL

TEOG sınav soruları EBA açıklanma tarihi

TEOG 2017-2017 sınavları bugün yani 23 Kasım'da başlıyor. TEOG sınavı soruları ve sonuçları ne zaman açıklanacak? TEOG sınav soruları eba.gov.tr ve memurhaber'de.

TEOG sınav maratonu birinci dönem bugün başlıyor. Öğrenciler 23 Kasım'da Türkçe, Matematik ve Din Kültürü sınavına girecek. Peki sınavı soruları ne zaman açıklanacak. Açıklandığı andan itibaren eba.gov.tr ve memurhaber'de.

TEOG Kasım 2016 heyecanı başladı. 8. sınıf öğrencilerinin TEOG ilk dönem sınavları bugün. Yarın da devam edecek olan TEOG sınav soruları bu yıl da eba.gov.tr'den açıklanacak. TEOG soruları ve cevapları yarın yani 24 Kasım 2016 Perşembe günü saat 13.00'den sonra eba.gov.tr'den açıklanacak. TEOG soruları yarın 13.00'den itibaren EBA'yla birlikte internethaber.com'da. 

TEOG SORULARI KASIM 2016 eba.gov.tr'DE OLACAK

Kasım 2016 TEOG soruları ve cevapları eba.gov.tr'den açıklandığında öğrencilerin EBA kullanıcı adı ve şifreleriyle sisteme giriş yapmaları gerekiyor.

TEOG soruları ne zaman açıklanacak eba

EBA GİRİŞ NASIL YAPILIR EBA ŞİFRESİ ALMA

TEOG sorularının ve cevaplarının açıklanacağı eba.gov.tr'ye giriş nasıl yapılır sorusunun yanıtı şöyle.

Bilgisayarınızdan arama çubuğuna eba.gov.tr adresini girdikten sonra karşısına aşağıdaki giriş sayfası çıkacak. 

eba teog soruları yarın saat 13.00'de açıklanıyor

Bu sayfanın sağ üst köşesindeki giriş linkini tıklayınca aşağıdaki sayfaya ulaşacaksınız.

eba.gov.tr teog soruları ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt verdi

Bu sayfadan Öğrenciye Şifre Verme linkini tıklayarak istenen bilgileri girmeniz durumunda eba şifresi edinmiş olacaksınız. MEB Eğitim Bilişim Ağı-EBA'dan TEOG sınavlarıyla ilgili tüm gelişmeleri takip edebilirsiniz. 

TEOG SINAVI BUGÜN HANGİ DERSLER VAR?

Öğrenciler, bugünkü birinci oturumda, Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sınava girecek. Yarınki ikinci oturumda ise Fen ve Teknoloji, TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil derslerinden sınav yapılacak.

Her ders için dört seçenekli çoktan seçmeli testlerden oluşan 20 soruluk A, B, C, D kitapçık türleri kullanılacak ve her bir ders yazılısının süresi 40 dakika olacak. Öğrenciler, olağanüstü haller ve özel durumlar dışında kendi okullarında belirlenen sınıflarda sınava alınacak.

Öğrenciler, bilgisayar özelliği bulunan her türlü cihazlar ve saat fonksiyonu dışında özellikleri bulunan saatler ile sözlük, hesap cetveli, hesap makinesi, çağrı cihazı, cep telefonu, telsiz veya radyo gibi iletişim araçları ile sınava giremeyecek. Bunları bulundurduğu tespit edilen öğrencinin sınavı, sınav kurallarının ihlali gerekçesiyle sınav salonundaki görevlilerce hazırlanan tutanakla geçersiz sayılacak.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR