BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.300,51
GÜNCEL

TEOG Fen ve Teknoloji soru ve cevap anahtarı 2016

TEOG Fen ve Teknoloji soruları ve cevapları açıklandı işte 28 Nisan 2016 TEOG sınavı Fen ve Teknoloji cevap anahtarı memurhaber.com'da...

28 Nisan 2016 TEOG Fen ve Teknoloji soruları ve cevapları MEB tarafından açıklandı. TEOG fen ve Teknoloji sınavı cevapları yorumları bu sayfada.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem ortak sınavları sona erdi.

Ortak sınavlar kapsamında, dün Türkçe, matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, bugün de Fen ve Teknoloji, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil yazılıları gerçekleştirildi. Bugün gerçekleştirilen oturumla, birinci dönem ortak sınavları bitti. Bu kapsamda, dün gerçekleştirilen oturumların soru ve cevaplarının saat 13.00’te, bugünkünün de saat 18.00’de, öğretmenlerin anlatımıyla videolu olarak yayınlandı. TEOG fen soruları indir yükle birazdan bu sayfada.

TEOG FEN VE TEKNOLOJİ SORULARI VE CEVAP ANAHTARI AÇIKLANDI-VİDEOLU ANLATIM

28 Nisan 2016 TEOG Fen Teknoloji Soruları ve Cevap Anahtarı İle Yorumlarınız sınavın hemen sonrasında bu sayfada yer alacak. Aşağıdan yorumlarınızı ekleyebilirsiniz.

TEOG FEN SORU KİTAPÇIĞI1 -A

TEOG FEN SORU KİTAPÇIĞI1 -B

TEOG FEN SORU KİTAPÇIĞI1 -D

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR