BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

TEOG 2016 3.nakil sonuçları MEB sorgu ekranı

TEOG 2016 3.yerleştirme sonuçları yarın yani 05 Eylül tarihinde açıklanacak. Sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren meb.gov.tr ve memurhaber.com'dan öğrenebilirsiniz.

TEOG 3.nakil yerleştirme sonuçları yarın yani 05 Eylül tarihinde açıklanıyor. Adayların hangi liseye yerleştiğini öğrendiği sınav sonuçları meb.gov.tr ve memurhaber.com'dan öğrenebilirler. Sınav sonuçlarının yarın en geç 11:00'e kadar açıklanması bekleniyor.

TEOG 3. nakil sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 29 Ağustos'ta başlayan TEOG 3. nakil başvuruları 2 Eylül'de sona erdi. Öğrenciler son nakil başvurularını e-okul sistemi üzerinden gerçekleştirdi. TEOG 3. nakil sonuçları 5 Eylül'de açıklanacak.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında yapılan yerleştirmeye esas ikinci nakil dönemi sonuçları açıklandı. Öğrenciler e-okul’dan sonuçları görebilir. Aynı zamanda üçüncü nakil dönemi için tercih başvuruları bugünbaşladı ve 2 Eylül'e kadar sürecek. Ardından 29 Ağustos-2 Eylül arası üçüncü nakil işlemleri yapılacak.

Yerleştiği okuldan memnun olmayan veya tercihlerinin hiçbirine yerleşemeyerek otomatik olarak kaydı açık liseye yapılan öğrencilere, nakil döneminde üç tercih hakkı veriliyor. Nakillerde il veya ilçe sınırlaması olmuyor. Uzmanlar, üç tercih hakkının verileceği nakil sürecinde adaylara, yüzdelik başarı dilimlerinin çok üzerindeki liselere girmelerinin oldukça düşük bir olasılık olduğunu hatırlatıyor.

TEOG ÜÇÜNCÜ NAKİL DÖNEMİ

Son nakil dönemi için başvurular ise 29 Ağustos’ta başlayacak. 2 Eylül’de tamamlanacak nakil tercihlerinin sonuçları 5 Eylül’de duyurulacak.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR