BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,79
ALTIN 2.433,11
KPSS

TEOG 1.nakil işlem sonuçları MEB'den açıklama

TEOG 2016 1. nakil sonuçlarıyla ilgili MEB'den son dakika açıklama geldi. Bugün sona eren TEOG nakil işlemlerinin ne zaman yapılacağını merak eden adayların kaygısını MEB giderdi.

TEOG nakil işlem sonuçları ne zaman açıklanacak, TEOG 1.nakil işlem sonuçları bugün yani 19 Ağustos tarihinde belli olacak mı, TEOG 2016 1.nakil işlemlerinin bugün sona ermesiyle birlikte adaylar sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Adaylar tercih sonuçlarını e okul'dan ve meb.gov.tr adresinden öğrenebilirler. Detaylar memurhaber.com'da

TEOG 2016 kapsamında sonuçlar açıklandı ve okullara ilk yerleştirmeler yapıldı. Şu an 15-19 Ağustos olarak belirlenen 1. nakil başvuru dönemindeyiz. YErleştirildikleri okulu dğeiştirmek isteyen öğrencilerin nakil başvuru işlemlerini bu tarihlerde tamamlamaları gerekiyor. Peki Bakil başvuru sonuçları ne zaman ilan edilecek?

MEB TAKVİM YAYINLADI İŞTE NAKİL SONUÇLARI AÇIKLANMA TARİHİ

MEB’in TEOG takvimine göre 1. nakil sonuçları 22 Ağustos Pazartesi günü ilan edilecek ki aynı gün tercih sonuçları sonrası yeni boş kontenjanlar ilan edilecek ve TEOG 2. nakil başvuru dönemi de başlayacak. Bu düzen 2. ve 3. nakil başvuru dönemleri için de geçerli. 2. ve 3. nakil başvuru dönemlerinde her Pazartesi önceki haftanın nakil başvuru sonuçları açıklanacak ve o hafta boyunca yeni nakil başvuruları yapılacak.

MEB tarafından yapılan son dakika açıklamaya göre TEOG nakil işlem sonuçları açıklanma tarihi belli oldu.

NAKİL BAŞVURU SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

MEB, nakil başvuru sonuçlarını e-okul üzerinden ilan ediyor. E-okul platformunda sonuçlar açıklandığında konuyla ilgili haberimizden direkt olarak nakil sonuç sorgulama sayfasına erişebileceksiniz.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR