BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,93
ALTIN 2.427,58
GÜNCEL

Taşerona kadroda son durum Süleyman Soylu açıkladı

Taşeron işçiler ne zaman kadroya geçecek, taşerona kadroda son durum ne soruları kamuoyu tarafından merak ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu taşerona kadro ile ilgili son dakika açıklama yaptı.

Taşeron işçiler taşerona kadroda son durumu merak ediyor. Taşeron işçilerin kadrosu kamudaki FETÖ operasyonları sona erdikten sonra netleşecek. Taşerona kadro ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu son dakika açıklamada bulundu. Detaylar memurhaber.com'da.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, kamuda görev yapan taşeron işçilerin kadroya alınmasına ilişkin çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Bir soru önergesini yanıtlayan Soylu, "Kamuda çalışan alt işveren işçilerinin kamu hizmetine alınmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir" dedi. Soylu, bir başka soru önergesine verdiği yanıtta da asgari ücretin Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nca belirlendiğini kaydederek, "İşçi ve işverenlerin, belirlenecek asgari ücretin üzerinde bir ücret belirleme imkanları her zaman vardır" ifadesini kullandı.

Yorumlar 2 Yorum
ÇOK OKUNANLAR