BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,66
ALTIN 2.523,36
GÜNCEL

Survivor artık Türkiye'de yapılacak' iddiası

Survivor 2016 ile ekranları sallayan Acun Ilıcalı'nın bundan sonraki programları Foça'da yapacağı iddia edildi. Acun Ilıcalı'nın şimdilik bu planlarını gizli tuttuğu diğer söylentiler arasında...

Geçtiğimiz hafta Foça'ya gelen Acun Ilıcalı, Survivor'un Foça'da yapılabileceğinin sinyallerini verdi. Bir günlük gezisinde yaptığı değerlendirmeler konusundaki kararı henüz belli olmayan Acun, Survivor'u Türkiye'ye taşımaya kararlı gözüküyor. Acun'un şimdilik bu planlarını gizli tuttuğu ancak önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili bir açıklama yapılabileceği bekleniyor.

Acun Ilıcalı, Foça'da atıl durumda olan Fransız Tatil Köyü'nü gezdi. Acun Ilıcalı, önümüzdeki günlerde yapılacak ihalesine katılmak için tatil köyünün son durumunu inceledi.

SURVİVOR FOÇA'DA MI YAPILACAK?

Ilıcalı'nın, tatil köyünün sahili ve koyunda Survivor yarışmasını düzenleyeceği, turlarla da izleyicileri buraya getirmeyi planladığı öne sürüldü.


Foça'da birinci gündem maddesi olan ve günlerdir konuşulan ziyaret turizmcileri de heyecanlandırdı. Foçalı turizmciler, "Kendisinin gelip, tesisleri gezdiğini biliyoruz. Fakat henüz resmileşmiş, kayda girmiş bir girişim yok" dedi.




Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR