BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.427,59
İŞÇİ

Süleyman Soylu'dan taşerona kadro açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, taşeron işçiler ile ilgili çalışmalarda son durum ne sorusuna cevap verdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, AHaber'de gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Soylu, taşeron işçi ne zaman kadroya alınacak sorusuna yanıt verdi. İşte taşerona kadroda son durum...

Soylu "Yeni hükümetimizde bu konuyu ele alacağız. Ama bunun tam zamanı olduğu dönemde 15 Temmuz'u yaşadık. Öncelikli meselelerin gündemimizden kalktığı zaman bu çalışmayı da gündemimize alacağız.

Türkiye çok önemli bir sürecin içerisinde. Bu felaketin iki ana nedeni var. FETÖ'nün yayılma süreci 1980 darbe süreci ve 28 Şubat sürecidir. Her darbe bu milletin sırtına çok ciddi külfetler yüklemişlerdir. Bugün bu hain örgütü kullananlar milletin karşısına tek bir çözüm yolu koymuştur. Milletimiz çocuklarını bu örgütün yurtlarına okullarına göndermiştir.

Malesef uluslararası sistemin ruhsat verdiği ve o ruhsat içerisinde ülkelerin başına bela olmuş bir sistemdir. Önümüzde yapısal bir sistemi ortaya koyabileceğimzi bir fırsat var. Bu fırsatı 15 Temmuz'dan sonraki ortamda ortak akılla yönetmek zorunda olduğumuzu millet göstermiştir." dedi.

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR