BIST 9.458
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.498,57
GÜNCEL

Süleyman Demirel Üniversitesi sözleşmeli personel alacak

Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek maksadıyla farklı pozisyonlarda ve niteliklerde personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilana göre toplamda 93 sözleşmeli personel alınacak. Peki başvuru şartları nelerdir? KPSS şartı var mı? İşte detaylar.

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek amacıyla 72 Hemşire ve farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere 21  sağlık personeli alacağını duyurdu. Başvuru yapacak adayların 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olması gerekmektedir.

ADAYLARIN TAŞIMASI GEREKEN ŞARTLAR: Başvuru yapacak adaylar yukarıda belirtilen şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmak, Lisans mezunlarında KPSSP3 puanı, ön lisans mezunlarında KPSSP93 ve ortaöğretim mezunları için de KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

İSTENEN BELGELER: Başvuru formu, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Mezuniyet belgesi fotokopisi, 2016 KPSS (B) sınav sonuç belgesi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR