BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.439,83
ÖĞRETMEN

Stajyer öğretmenler ilk tercihlerine yerleşti

Stajyer öğretmenler yani aday öğretmenler ilk tercihlerine yerleşti. MEB Müsteşarı ilk tercihlerine yerleşen stajyer öğretmenlerin adaylık süreciyle ilgili açıklama yaptı...

Aday öğretmen olarak da bilinen stajyer öğretmenler ilk tercihlerine yerleştirildi. MEB Müsteşarı, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, stajyer öğretmenlerin adaylık sürecinin ilk aşamasını tamamlayacakları illerin ilan edileceğini, adayların hemen hemen hepsinin ilk tercih ettikleri illere yerleştirildiğini belirtti.

İşte MEB Müsteşarlığı'nın Twitter'dan yaptığı o açıklama:

Değerli arkadaşlar, bugün stajyer öğretmenlerimizin adaylık sürecinin ilk aşamasını tamamlayacakları iller ilan edilecek. Hemen hemen bütün arkadaşlarımız ilk tercih ettikleri illere yerleştirildi.

İl müdürlerimiz hizmet içi eğitim sürecini tamamlayan danışmanlarımızdan stajyer arkadaşlarımıza danışman tayin edecekler. Değerli arkadaşlar bu sürecin iki temel hedefi var. Birincisi stajyer arkadaşlarımızın sağlıklı ve verimli bir oryantasyon süreci geçirip mesleki hayatlarına özgüvenleri yüksek ve daha donanımlı, bakanlığı ve kurumlarımızı daha iyi tanıyan bir biçimde başlayabilmeleri.

İkincisi mesleklerindeki başarılarıyla tebarüz etmiş, duayen arkadaşlarımızın, meslek büyüklerimizin birikimlerini paylaşabilecekleri bir zemini onlara sunmak. Birikimlerinden bakanlığımız ve yeni öğretmenlerimiz olarak müstefid olmak. Niyetimiz hayır, akibet de hayır olur inşallah. Hepimize başarılar...

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR