BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,84
İŞÇİ

Sözleşmelilerin kaderi bu bakanın elinde!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın çeşitli pozisyonlarda çalıştırmak için 100 sözleşmeli personel alacağının duyurusunu daha önce sizlerle paylaşmıştık...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 3 Mayısta yayımlandığı ilan ile 6306 sayılı Kanuna göre 100 personel alacağını duyurdu. 100 kişil için kadro için binlerce aday başvurdu ve seçilen adayların sözlü sınavları 21 Haziran'da tamamlandı.

Sözleşmeliler ile ilgili tüm haberleri ve gelşmeleri buradan öğrenebilirsiniz...

İşte kadroya geçen sözleşmelilerin alacağı maaş TIKLAYIN

SONUÇLAR HALA NEDEN AÇIKLANMADI?

Sınavların yapılmasının ardından neredeyse 1 ay geçti ama bakanlıktan hala sağlıklı bir açıklama yok. Bakanlıktan gelecek haberleri dörtgözle bekleyen adaylar sonuçların biran önce açıklanmasını bekliyor.

SÖZLEŞMELİLER NE ZAMAN MEMUR KADROSUNA GEÇECEK?

100 sözleşmeli kadro için gün sayarken, sözleşmelilerin memur kadrolarına atanmalarını öngören Kanun geçtiğimiz günlderde Meclis'in onayından geçti. Son kararı vermek için gözler Cumhurbaşkanlığında...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bu ilanının sonuçları Cumhurbaşkanlığı onayından önce olursa, sözleşmeli olarak alınan bu kişiler kadrolu çalışacaktır. Eğer sonra olursa, sözleşmeli olarak çalışmaya devam edecektir.


Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR