BIST 9.091
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.325,79
GÜNCEL

Başbakan Yıldırım'dan 'emekli ikramiyesi' açıklaması

Ak Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Başbakan Binali Yıldırım emeklilerin aldıkları maaşa bakılmadan yılda 2 defa olmak üzere 1000 TL 'bayram ikramiyesi' alacaklarını belirtti.

Başbakan Binali Yıldırım Ak Parti Grup Toplantısı'nda partililerle bir araya geldi. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Yıldırım emeklilerin alacağı 'bayram ikramiyesi' hakkında konuştu.

"YALAN YANLIŞ BEYANDA BULUNUYORLAR": Emeklilere 1000 TL'den az ödeneceği yönünde çıkan iddialara Yıldırım şu yanıtı verdi: "Bizim siyasetimiz vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak olmuştur. Milletimiz 16 yıllık kazanımlarından asla vazgeçmeyecektir. İnşallah emeklilerimize Haziran ayında ödemeler yapılacak. Muhalefetin elemanlarından biri diyor ki “ödeme yapmayacaklar. Yapsalar da 1000 TL’den az ödeme yapılacak. Kafasına göre milletin aklını bulandırmaya yönelik yalan yanlış beyanlarda bulunuyorlar."

"MAAŞI KAÇ OLURSA OLSUN HER EMEKLİYE 1000 TL İKRAMİYE": Buradan bir kez daha bu yalanları atanlara milletin kürsüsünden şunu söylüyorum: AK Parti’nin sözü senettir. Söz ağızdan çıktı mı o yerine gelir. Bunun kararı alınmıştır. Ve yılda 2 sefer emekli maaşı kaç para olursa olsun bakılmadan her bir emeklimize 1000 TL bayram ikramiyesi verilecektir nokta. Eline geçen para brüt değil net. 

Sadece emeklilerimiz değil şehit yakını ve gazilerimiz de yararlanacak. Şampiyon sporcular da yararlanacak. Terörden zarar görmesi sebebiyle aylık bağlanan bütün vatandaşlarımız da bu ikramiyeden yararlanacak.

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR