BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,45
EMEKLİ

SGK'dan 9 ay önce ölen emekli öğretmene olay yazı

SGK İstanbul İl Müdürlüğü 9 ay önce hayatını kaybeden emekli öğretmen Şenay Dolu'ya "Bizi arayın!" diye yazı gönderdi ama...

SGK İstanbul İl Müdürlüğü, 9 ay önce kansere yenik düşen emekli öğretmen Şenay Dolu'nun evine ilginç bir evrak gönderdi. Evrakta, SGK Şenay Hanım'dan çok konuşulacak bir istekte bulunuldu.

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre, 2015 yılı mayıs ayında meme kanserinden dolayı yaşamını yitiren Şenay Hanım'ın evine SGK’dan resmi yazı gönderildi. Yazıda SGK 9 ay önce yaşamını yitiren Dolu’nun kullandığı ilaçlarla ilgili kendilerini aramasını istiyordu.

"ŞENAY HANIM BİZİ ARAYIN!"

Şenay Dolu’ya hitaben gelen yazıda “Kullandığınız ilaçlarla ilgili görüşünüze ihtiyaç duyulmuş olup, en kısa zamanda 0216-421 .. .. numaralı telefondan Ecz. E. Y. İle irtibat kurmanız hususunda; Bilginizi ve gereğini rica ederim” deniliyordu.

EŞİ O NUMARAYI ARADI

Yazı’ya Dolu’nun eşi aldı ve kağıtta belirtilen numarayı aradı. Dolu’nun eşi, E.Y. ile yaptığı telefon görüşmesinde gelen yazıya tepki gösterdi. E.Y.’nin ise, kayıtlarda bir sıkıntı yaşandığını belirttiği öğrenildi.

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR