BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.302,73
GÜNCEL

Sağlık Bakanlığı personel alımı 2016

Sağlık Bakanı Recep Akdağ son dakika açıklama yaptı. Akdağ, Sağlık Bakanlığı'na alınacak memur sayısıyla ilgili bilgi verdi. Sağlık Bakanlığı'na kaç kişi alınacak? İşte detaylar...

Kamu kuruluşlarında FETÖ mensuplarının ayıklanmasına yönelik çalışmalar hakkında bilgi veren Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 2016 yılının sonuna kadar 20 bin personel alacaklarını açıkladı. Başvuru şartları neler, KPSS şartı olacak mı ? İşte detaylar...

Sözleşmeli sağlık personeli alımı konusunda Sağlık Bakanı Akdağ, "Eylül ayına yetiştiremeyebiliriz ama bu sene sonuna kadar 20 bine yakın sağlık personelini inşallah göreve başlatacağız" ifadelerini kullandı.

ASKERİ HASTANELER BAKANLIĞA BAĞLANIYOR

Sağlık Bakanı Akdağ, "Devirle ilgili hukuk tamamlandı. O hukuk bize bir ay içerisinde devrin tamamlanmasını söylüyor. Önümüzdeki hafta cuma günü inşallah devri tamamlamış olacağız. Hastaneleri, personelleri ile beraber devralmış olacağız." dedi.

AİLE HEKİMLERİ 8 SAAT NÖBET TUTMAYACAK

Akdağ, aile hekimlerine zorunlu nöbet uygulamasına yönelik, "Aile hekimlerinin hafta sonları ayda 8 saat zorunlu nöbet tutmasıyla ilgili mevzuatımız vardı. Bununla ilgili mevzuatı değiştirdik, kanuna yazdık. Şu anda en son yaptığımız torba kanunla birlikte Cumhurbaşkanımızda. Cumhurbaşkanımız da onaylarsa, aile hekimleri zorunlu olarak ayda 8 saat nöbet tutmak durumunda kalmayacak." dedi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR