BIST 9.459
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.487,54
İŞ İLANLARI

PTT'den dev ilan 2 bin 500 kişi alacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı son dakika açıklamaya göre PTT'ye 2 bin 500 yeni personel alınacağını söyledi. KPSS şartı var mı lise mezunu olmak yeterli mi detaylar memurhaber'de.

15 Temmuz'dan sonra yaşanan kanlı darbe girişimi sonrası kamuda yapılan operasyonlar devam ediyor. FETÖ'cü personelin tutuklanmasından sonra birçok kurum yeni personel alım ilanı yayınlandı. Son ilan ise PTT'den geldi.

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapılan son dakika açıklama göre PTT bünyesinde yeni bir istihdam oluşturulacak. Bakanı Ahmet Arslan'ın katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamaya göre PTT 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak. 

Arslan, PTT AŞ'deki taşeron işçilerin durumuna ilişkin soruya da Türkiye'deki tüm taşeronların kamuda istihdamına ilişkin açıklama yapıldığını dile getirerek, "Hükümet olarak bu çalışmaları son aşamaya getirdik. Maliye Bakanlığımız nihai ayrıntıları çalışıyor. Bu ayrıntılar bittikten sonra bunu açıklayıp gereğini yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR