BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,05
ALTIN 2.324,21
GÜNCEL

Polis çocuklarına burs imkanı!

İzmir'de artık polis çocuklarına burs imkanı sağlanacak. İzmir Emniyet Müdürlüğü ve Nevvar Salih İşgören Vakfı arasında imzalanan protokolle başarılı 259 polis çocuğuna burs imkanı getirildi. İşte ayrıntılar...

Vakıftan yapılan açıklamada, merhum hayırsever Salih İşgören'in vasiyeti doğrultusunda özellikle eğitim, kültür ve sağlık alanlarında hayır hizmetlerinin sürdüğü, polis çocuklarına verilen eğitim desteğinin artırılması kararı alındığı ifade edildi.

259 ÇOCUĞA BURS İMKANI

Açıklamaya göre, Vakıf Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ökmen ile İzmir Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Gökmen Akçal tarafından imzalanan protokolle aralarında şehit çocuklarının da bulunduğu başarılı 259 polis çocuğuna burs olanağı sağlandı.

 Vakfın Balçova Salih İşgören Polis Merkezi ve lojmanlarının tadilatını yaptığı, Emniyet Müdürlüğü arşiv ve dokümantasyon merkezi proje çalışmalarını tamamlamak üzere olduğu vurgulanan açıklamada, terör olayları ile mücadelede yoğun bir çalışma içinde olan emniyet mensuplarına moral destek olma anlamında yoğun bir faaliyet dönemi geçirildiği bildirildi.

ŞEHİT VE EMEKLİ POLİS ÇOCUKLARI DAHİL 

İmzalanan protokolle geçen yıl 20 çocuğa verilen eğitim desteğinin bu yıl 259 başarılı polis çocuğu için uygulanacağı, şehit ve emekli polis memurlarının çocuklarının da bu destekten yararlanabileceği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İzmir Emniyet Müdür Yardımcısı Akçal,Nevvar Salih İşgören Vakfı’nın eğitim ve sağlık alanında gerçekleştirdiği hayır işlerini takdirle izlediklerini ifade etti.

Nevvar-Salih İşgören Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ökmen de vakfın hayır işlerinin büyüyerek devam ettiğini, gelecek dönemde daha fazla sayıda öğrenciye burs vermek istediklerini kaydetti.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR