BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,45
GÜNCEL

Pasaport ve ehliyetlerde yeni dönem

Başbakan Binali Yıldırım bugünkü grup toplantısında milyonları ilgilendiren haberler verdi. Pasaport ve ehliyet alacakları uyaran Binali Yıldırım yeni düzenlemeyle ilgili bilgi verdi.

Pasaport ve ehliyet alacaklar dikkat. Başbakan Binali Yıldırım bugün düzenlediği grup toplantısında, pasaport ve ehliyet işlemlerinin artık nüfus müdürlüklerinde yapılacağını açıkladı.

Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, pasaport ve ehliyet işlemlerinin artık nüfus müdürlüklerinde yapılacağını açıkladı. Yıldırım ayrıca köylerin muhtarlarına evlendirme yetkisi vereceklerini, il ve ilçe müftülerinin de resmi nikah kıyabileceğini söyledi.

ESNAFIN BORÇLARI SİLİNİYOR

Başbakan Yıldırım, "Esnaf ve sanatkarlarımızın borçlarının gecikmiş faizlerini tamamen siliyoruz. Geri kalan borçlarını da yeniden yapılandırıyoruz. Bu şekildeki 110 bin esnafımızın tamamını, 400 milyon liralık yükten kurtarmış oluyoruz. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

'RUSYA'YA TAZMİNAT ÖDENECEK Mİ YILDIRIM AÇIKLADI

Yıldırım, Rusya'ya tazminat ödenmesinin ise söz konusu olmadığını söyledi. Yıldırım, "Rusya'ya sadece üzüntümüzü bildirdik" dedi.

Yorumlar 2 Yorum
ÇOK OKUNANLAR