BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18
ÖĞRETMEN

Özel okul teşvik sonuçları MEB sorgu ekranı

Özel okul teşvik paraları için başvurular tamamlandı sonuçlar bugün açıklandı. Özel okul teşvikleri nasıl kontrol edilecek? Özel okul teşviklerini kimler alabilecek? Özel okul teşvikleri için kaç para verilecek?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın özel okullara teşvik için verdiği ödenek başvuruları geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Şimdi öğrenciler ve veliler teşvik sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyordu ve sonuçlar açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı özel okul destek sonuçlarını açıklandı. Tercihler 6 ila 19 Eylül tarihleri arasında alınacak. Özel okul teşvik sonuçları nasıl kontrol edilecek? Özel okullar için ne kadar teşvik ücreti verilecek? Bir aileden kaç öğrenci teşvik ücreti alabilecek. İşte özel okul teşvik sonuçları hakkında tüm merak edilenler…

ÖZEL OKUL TEŞVİK SONUÇLARI BUGÜN!

2016-2017 eğitim öğretim yılı için özel okulların ve öğrencilerin teşvik başvuru sonuçlarına göre tercih işlemi yapmaya hak kazanan öğrenciler bugün ilan edilecek. Teşvik desteği başvuru sonuçları nereden öğrenilecek? Teşvik desteği başvuru sonuçlarını aşağıdaki teşvik desteği başvuru sorgulama yazısına bakarak kontrol edebilirsiniz.

Özel okul teşvik sonuçları öğrenmek için yukarıdaki resmen tıklayınız.

HANGİ OKULLARA NE KADAR TEŞVİK?

OKUL ÖNCESI

2.680 TL

İLKOKUL
3.220 TL

ORTAOKUL
3.750 TL

LİSE
3.750 TL

TEMEL LISE
3.220 TL

BİR AİLEDEN KAÇ ÇOCUK?

Bir ailede birden fazla öğrenci bu destekten yararlanabilecek. Teşvikten faydalanan öğrenciler, eylül ayı içerisinde başka bir okula nakil yaptırırsa eğitim ve öğretim desteği hakkını kaybedecek. Sınıf tekrarı yapan öğrenci eğitim öğretim desteği alamıyor. Kesin kayıt döneminde işlemi yapılmayan öğrenci de teşvik hakkını kaybetmiş olacak.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR