BIST 9.812
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.433,35
İŞ İLANLARI

Mustafa Kemal Üniversitesi'nden öğretim üyesi ilanı

Mustafa Kemal Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı yayımladı. Başvuru detayları neler? Kimler başvurabilir? Detaylar haberimizde...

Mustafa Kemal Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim üyesi alacak.

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemiz birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini (www.mku.edu.tr. adresinde Personel Daire Başkanlığının sayfasında Belge ve Formlar linkinden temin edilebilir) sağlamış olmak koşuluyla öğretim üyesi alınacaktır.

Son başvuru tarihi ilanın gazetede yayımlanmasından itibaren 15 (onbeş) günlük sürenin bitimidir.

1 - Profesörlüğe başvuracak adaylar; özgeçmişini, doçentlik başarı belgesi, başlıca eseri belirtilen dilekçesi ile e bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyanın bir nüshasını fiziki olarak, jürilere gönderilecek 5 (beş) nüshasını ise CD (elektronik) halinde hazırlayarak başvuru süresi içinde dilekçelerine ekli şekilde Rektörlüğümüze teslim edeceklerdir.

2 - Doçentliğe başvuracak adaylar; özgeçmişini, doçentlik başarı belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyanın bir nüshasını fiziki olarak, jürilere gönderilecek 3 (üç) nüshasını ise CD (elektronik) halinde hazırlayarak başvuru süresi içinde dilekçelerine ekli şekilde Rektörlüğümüze teslim edeceklerdir..

3 - Tüm adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

4 - Yanlış beyanda bulunanların, atamaları yapılmayacaktır.

5 - Erkek adayların askerlikle ilişiğinin olmaması gerekmektedir.

Süresi içinde yapılmayan müracaatların ve postada meydana gelebilecek gecikmelerin dikkate alınmayacağı;

Duyurulur.

Rektörlük: 0.326 221 33 17-18

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR