BIST 9.722
DOLAR 32,49
EURO 34,95
ALTIN 2.423,25
ÖĞRETMEN

Müdür yardımcılığı için başvurular ne zaman alınacak?

2016 MEB müdür yardımcılığı için başvurular ne zaman alınacak, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bir açıklama geldi mi? İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı müdür yardımcılığı başvuruları ne zaman yapılacak? Şartlar neler olacak ve sınavda hangi konulardan sorular çıkacak? İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı 2016 yılı müdür yardımcılığı sınavı bilindiği üzere 20 Mart 2016 tarihinde 31 il merkezinde gerçekleştirilecek. Müdür Yardımcısı olmak isteyen öğretmenlerin çeşitli şartları sağlamış olması ve bu sınavdan başarılı olması gerekiyor.

Mebpersonel'in haberine göre MEB, müdür yardımcılığı sınavına girecek öğretmenler sınav başvuru tarihlerini merak ediyor. 20 Mart 2016'da yapılacak olan sınavla ilgili bakanlık henüz bir tarih yayınlamadı. Başvuru tarihleri olarak Şubat ayı içerisinde herhangi iki tarih aralığı olacağı tahmin ediliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2016 yılı Müdür Yardımcılığı sınavı başvuru tarihleri kılavuzla birlikte yayınlandığı an Mebpersonel.com'da olacak. 2016 yılı MEB müdür yardımcılığı sınav başvuru tarihleri, sınav tarihleri ve devamında sonuç açıklanma sürecini yakinen takip edip sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.
Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR