BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.279,52
KPSS

Milyonlarca AÖF'liye müjdeli haber!

Turkcell Global Bilgi, Anadolu Üniversitesi (AÜ) ile yaptığı iş birliği sonucu Eskişehir'de açılan çağrı merkezinde, Açıköğretim Fakültesi'nde (AÖF) eğitim gören, toplam 1 milyon 350 bin öğrencinin çağrılarını karşılayacak.

Öğrenciler, merkeze Türkiye'nin dört bir yanından 444 10 26 numaralı telefon üzerinden ulaşabilecek.

Müşteri ilişkileri yönetim merkezi olan Turkcell Global Bilgi, üniversite ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında, toplam 1 milyon 350 bin açıköğretim öğrencisinin, hizmet alacağı ''Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi''nin açılışı törenle gerçekleştirildi.

AÜ Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın, burada yaptığı konuşmada, açıköğretim sisteminin 30 yıllık büyük bir bilgi birikimi ve deneyime sahip olduğunu ve bu deneyimin güçlü bir organizasyon yapısı içerisinde gerçekleştirildiğini bildirdi.

Sistemin merkezinde hep öğrencilerin bulunduğunu belirten Prof. Dr. Aydın, ''Öğrenci odaklı hizmet kalitemizi artırma yönünde, sürekli gelişimi hedefledik. Etkileşim merkezi de öğrencilerimize hızlı ve esnek olarak bilgilendirme ve yönlendirme işlevlerimize güç kattı. Biz iletişim ağımızı, bürolar, etkileşim merkezi, internet ve mobil iletişim gibi araçlarımızla bir bütün olarak görüyoruz. Hayata değer katan mutlulukları hedefleyen bizler için, öğrencinin yanında olmak, hayatını kolaylaştırmak olmazsa olmazımızdır'' diye konuştu.

Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Bahadır Pekkan da AÜ işbirliği ile Türkiye'de bir ilke imza attıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

''Türkiye'nin en köklü ve başarılı üniversitelerinden biri olan Anadolu Üniversitesi'nin, öğrencilerine daha hızlı ve etkin çözümler sunmak adına şirketimiz ile gerçekleştirdiği iş birliği bizleri çok mutlu etti. Bu, Türkiye'de bir üniversitenin ilk kez dış kaynak çağrı merkezi kullanması açısından önemli bir proje. Bu projenin bir parçası olarak 'Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi'nde 14 yıllık deneyimimiz ve bilgi birikimimiz ile öğrencilere en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde, çalışmalarımızı yürüteceğiz.''

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Aydın ve Pekkan beraberinde AÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Ziya Özgür, AÖF Dekanı Prof. Dr. Kerim Banar ile merkezi gezerek, çalışanlarla sohbet etti.

Merkezee gelen bir çağrıyı yanıtlayan Prof. Dr. Aydın, öğrencinin açıköğretim fakültesinin yeni sistemiyle ilgili sorunu hakkında yardımcı oldu.

Merkezde günlük ortalama 4 bin 300 çağrı karşılanıyor

Günlük ortalama 4 bin 300 çağrının geldiği merkezde, 5'i erkek, 33'ü kadın personel, aylık ortalama 255 bin dakika çağrı hizmeti veriyor.

Merkezde, öğrencilere açıköğretim sistemi ile ilgili, kayıt, kayıt yenileme, dikey-yatay geçiş, kimlik kartı işlemleri, sınav işlemleri, büroda yapılabilecek işlemler hakkında bilgi, web tabanlı uygulama için destek ve kullanıcı şifre tanımlama işlemleri ile ilgili her türlü hizmet ve bilgi veriliyor.

Yorumlar 2 Yorum
ÇOK OKUNANLAR