BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
SAĞLIK

MHRS randevu nasıl alınır?

Merkezi Hekim Randevu Sistemi olarak adlandırılan MHRS ile kişiler online olarak randevu alabiliyor. Peki MHRS randevu nasıl alınır? İşte cevabı.

Hastaneye gitmeden internet üzerinden randevu alabilirsiniz. MHRS randevu sistemi üzerinden nasıl randevu alınır sorusunun yanıtı memurhaber.com'da.

Kişilerin sağlık konusunda devlet hastanelerine gitmesi ve tedavi olabilmesi için öncelikli olarak mutlaka MHRS online randevu alma işlemlerinin takip edilmesi gerekmektedir. İnternet üzerinden yapılabilen bu işlem sayesinde kişilerin herhangi bir zorluk yaşamadan işlemlerini yapabilmesi mümkün olmaktadır.

Sizler de bu konuda kolay bir şekilde bilgi takibini yapabilirsiniz. MHRS online randevu alma için kişilerin internet üzerinde kullanıma sunulan MHRS sitesine giriş yapması yeterlidir. E-devlet.biz sitesinde yer alan MHRS online randevu alma yazısında da belirtildiği üzere kişilerin yararlanacağı ekran şöyledir;

MHRS HASTANE RANDEVUSU ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Resimde de görüldüğü gibi kişilerin hizmet alacağı site basit bir ara yüze sahiptir. Sitede MHRS başta olmak üzere sağlık alanında alınmak istenen tüm bilgilere erişim sağlanabilir. Özellikle randevu sistemi ile ilgili soru işareti bulunan kişiler internet üzerinden bu konuda bilgi alabilmektedir.

Siteye giriş yapıldığında MHRS online randevu alma için randevu al bölümü takip edilmelidir. Bu bağlantı üzerinden özel bir portala erişim sağlanacağı gibi kişilerin MHRS online randevu alma için mutlaka ilk olarak üyelik giriş yapması gerekmektedir.

Üyelik girilmeden herhangi bir şekilde işlem yapılamaz. Bu nedenle de kişilerin üyelik bilgileri ile sisteme giriş yapması gerekir. Eğer üyelik bulunmuyorsa, online olarak site üzerinden üyelik alınabildiği için üyelik alınarak sistem üzerinde işlemlere devam edilebilir.

E-devlet blog sitesinde yer alan MHRS randevu yazısında da belirtildiği gibi kişilerin aldığı randevular tamamen ücretsizdir. Bu açıdan kişilerin sistemlere giriş yapması yeterlidir ve sistem üzerinden kolay bir şekilde ihtiyaç dâhilinde randevu alınabilmektedir. Randevular için Alo 182 de aranabilir.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR