BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.425,17
SAĞLIK

MHRS randevu nasıl alınır?

MHRS randevu nasıl alınır? MHRS randevu almak için neler yapmak gerekir? MHRS hastane randevu ile hastaneleri seçerek önceden muayene olacağımız günü belirleyebilirsiniz.

Hastane randevu işlemlerinizi MHRS üzerinden rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. MHRS ile hastaneden randevu nasıl alınır? Telefonla arayarak hastaneden randevu alınabilir mi? Detaylar memurhaber.com'da.

Günümüzde ilerleyen teknolojiye ayak uyduran sistemlerden birisi olan MHRS hastane randevu sistemi ile birlikte online olarak dakikalar içerisinde istediğiniz hastaneden istediğiniz doktora ve saate randevu alma imkanına sahipsiniz. Aynı zamanda Alo 182'yi arayarakda randevu işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Online randevu alma işlemi için öncelikle randevu almanız gerekmektedir. Sisteme girerek yeni üyelğe tıklamanız ve karşınıza gelen ekranda sizden istenilen kimlik bilgilerinizi eksiksiz şekilde girin. Ardından üye girişine tıklayarak tc kimlik numaranız ve şifrenizi giriniz.

İŞLEM NASIL GERÇEKLEŞECEK?

Önünüze gelecek olan ekranda bulunduğunuz ili, gitmek istediğiniz hastane ve polikinliği ardından tercih ettiğiniz doktoru seçin. Son olarak doktorun müsait olan saatlerinden istediğinizi seçerek randevunuzu tamamlayın. İşlemlerinizi gerçekleştirmenizin ardından hastaneye gideceğiniz gün mutlaka saatinizden 15 dakika önce hastanede olun. Öte yandan randevunuzu yanlış aldığınızı düşünüyorsanız iptal edebilirsiniz. Giriş şifrenizi unuttuğunuzda ise şifremi unuttum butonuna tıklayarak yanlızca cep telefonunu yazmanız yeterli olacaktır. Şifreniz 1-2 dakika içerisinde sms olarak telefonunuza gelecektir.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR