BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.444,37
SAĞLIK

MHRS online randevu alma işlemi nasıl yapılır?

MHRS hastane randevu sistemi ile internet üzerinden randevu alabilirsiniz. Peki online MHRS hastane randevu alma işlemi nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nin (MHRS) kullanıma sunulması ile birlikte kişiler internet üzerinden online randevu alma işlemlerini yapabiliyorlar.

MHRS olarak adlandırılan Merkezi Hekim Randevu Sistemi kişilerin sağlık hizmetlerinden yararlanması noktasında Türkiye’de yeni bir dönem başlatmıştır. Önceki yıllarda kişilerin hastanelere giderek sıra alması ve ardından sırasının gelmesini beklemesi gerekirken Merkezi Hekim Randevu Sistemi ile birlikte tüm bu zorluklar ortadan kaldırılmış ve kolay bir şekilde tedavi olmanın yolu kişilere açılmıştır. E-devlet.biz sitesinde yer alan MHRS online randevu almayazısında da belirtildiği üzere randevu alma ekranı şöyledir:

MHRS HASTANE RANDEVUSU ALMAK İÇİN TIKLAYIN 

İnternet üzerinden sunulan hizmetler ile desteklenen randevu sisteminde kişilerin boş randevu saatleri için randevu alabilmesi oldukça kolaydır. Ücretsiz bir şekilde yapılan işlemler ile birlikte kişiler tedavi olmak istediği hastane ve doktor için randevu alabilmekte ve böylece sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkı elde edebilmektedir. Kişilerin Merkezi Hekim Randevu Sistemi üzerinden randevu alabilmesi adına öncelikli olarak MHRS sistemine giriş yapması gerekmektedir. Üyelik ile giriş yaptıktan sonra randevu alınabildiği için kişilerin üyelik konusunda dikkatli olması gerekir.

Ssk.com.tr sitesinde yer alan MHRS randevu yazısında da belirtildiği gibi kişilerin üyeliği bulunmadığı durumlarda dahi internet üzerinden randevu alma işlemleri sırasında üyelik açılabilmekte ve bu üyelik üzerinden randevu işlemleri yapılabilmektedir. Bu bakımdan kısa sürecek işlemler sayesinde sizler de internet üzerinden MHRS randevu alma işlemlerini yapabilir, sağlık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Yapılan seçimlerde il ve hastane gibi detaylar belirtilmektedir ve bu bilgiler dahilinde randevu alınabilecek durumdaki doktorlar listelenmektedir. Bir doktorun randevu durumu detaylı olarak yayınlandığı için hangi günlerde hangi saatlerin boş olduğu görülebilmekte ve böylece uygun olan saatler için randevu alabilmektedir. Böylece belirtilen bilgilerdeki gibi kolayca randevu oluşturulabilir.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR