BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.323,98
SAĞLIK

MHRS hastane randevu alma ve telefonla randevu alma işlemi

MHRS internetten randevu alma işlemi ve telefonla randevu alma işlemi nasıl yapılır sorusunun cevabı memurhaber.com'da.

MHRS hastane randevu alma işlemini nasıl yapabilirim? MHRS hastane randevu alma işlemi telefon ile yapılabilir mi? Alo 182 randevu alma işlemi nasıl yapılır? İşte MHRS randevu alma işlemi ayrıntıları memurhaber.com'da.

Son zamanlarda ilerleyen teknolojiye ayak uyduran sistemlerden birisi olan MHRS sağlık kurumu buluşma sistemi ile beraber online olarak dakikalar içerisinde dilediğiniz hastaneden istediğiniz doktora ve saate buluşma alma olanağına sahipsiniz. Ayrıca Alo 182'yi arayarak da buluşma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. 

MHRS SİSTEMİNE GİRMEK İÇİN TIKLATIN

Sisteme girerek yeni üyelğe tıklamanız ve rağmenıza gelen ekranda sizden istenilen kimlik bilgilerinizi eksiksiz şekilde girin. Giriş kısmına tıklayarak tc kimlik numaranız ve şifrenizi giriniz. Önünüze gelecek olan ekranda bulunduğunuz şehiri, gitmek arzu ettiğiniz hastane ve poliklinliği derhal ardından seçenek ettiğiniz doktoru seçin.

Son olarak doktorun uygun olan saatlerinden istediğinizi seçerek randevunuzu bitirmiş olun. İşlemlerinizi gerçekleştirmenizin ardından hastaneye gideceğiniz gün mutlaka saatinizden 15 dakika önce hastanede olun. Diğer taraftan randevunuzu yanlış aldığınızı düşünüyorsanız iptal edebilirsiniz.

ŞİFREMİ UNUTTUM NE YAPMALIYIM?

Giriş şifrenizi unuttuğunuzda ise şifremi unuttum butonuna tıklayarak yanlızca cep telefonunu yazmanız yeterli olacaktır. Şifreniz 1-2 dakika içinde sms olarak telefonunuza gelecektir.

Ülkemizde meydana gelen gelişmelerin başlangıcında yer edinen devlet müesseselerinden önde gelen esenlik Bakanlığı hizmetlerini çeşitli olarak kimi web siteleri üzerinden vermektedir. Hasta olduğumızda hastanelere gelerek denetim randevusu alıp saatlerce sıra beklememiz gerekebilir. 

Bundan dolayı yurttaşlar olarak biz bu işlemin öteki değişik yollarını seçmek isteriz. İşte tam da bu yüzden Sağlık Bakanlığı tarafınca olan bir uygulama olan Merkezi doktor buluşma sistemi bu alan için kurulan bir sistemdir. İnternete bağlandığınız takdirde sizler kolay ve de ergonomik bir halde muayene randevunuzu hanede oturduğunuz yerden alabilirsiniz.

MHRS İLE HANGİ SEÇENEKLERİM VAR?

Muayene olacağınız doktoru, hastaneyi, polikliniği bu MHRS sisteminden seçerek tek bir tuşla dahi işleminizi halledebilirsiniz. Dilerseniz bu sisteme aza olabilir veyahut e-Devlet sistemi ile girişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kendi belirlediğiniz üyelik şartları ile sağlamış olduğunuz şifre ve isminiz ile sizler bu sisteme kolayca giriş yapabilirsiniz. Ya da postanelerden alacak olduğunuz e-Devlet şifresi ve T.C. Kimlik numaranız ile bu sistemden kolayca faydalanabilirsiniz. Oturduğunuz yerden ister cep telefonunuz ile isterseniz de bilgisayarınız ile internete ulaşım sağlamış olduğunız her türlü ortamdan bu sisteme giriş yapabilir randevunuzu alabilirsiniz.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR