BIST 9.739
DOLAR 32,51
EURO 34,79
ALTIN 2.424,79
GÜNCEL

MHRS hastane online randevu alma

MHRS hastane randevusu nasıl alınır, MHRS hastane randevusu nasıl iptal edilir? Telefonla hastane randevusu alınır mı? gibi sorular vatandaşın kafasını karıştırmaya devam ediyor. İşte hastane randevu alma detayları...

MHRS hastane sistemi vatandaşlara birçok kolaylık sağlıyor. Peki MHRS hastane sisteminden nasıl randevu alınır ve MHRS hastane randevusu nasıl iptal edilir? Tıkla MHRS randevu al.İşte MHRS hakkında ayrıntılı bilgi...

Herkesin şikayetçi olduğu hastane sıraları yapılan yeni düzenleme ile artık sorun olmaktan çıktı. MHRS yeni üye kaydı alarak artık hastane işlemlerinizi internet üzerinden halledebilirsiniz. Teknoloji dünyasında yaşanan büyük gelişmelerle birliktesağlıkta yaşanan bir çok sorun geride kaldı.

MHRS RANDEVU ALMA VE İPTAL ETME İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

MHRS ile online işlem yaparak uygun olan bir saatte ve günde muayne olabilirsiniz. İnternetten randevu sistemi için "www.mhrs.gov.tr/Vatandas/" veya "hastanerendevu.gov.tr" sayfasına giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra online randevu almak istediğiniz yeri seçip için bölgeyi belirlemeniz gerekmektedir.

Hastane seçimi yaptığınız zaman sağ tarafta yer alan "randevu al" bölümüne tıkladığınız da sizden TC. kimlik numaranız ve parola isteniyor. Ekrandaki güvenlik kodunu da girdikten sonra sisteme giriş yapabiliyorsunuz. MHRS giriş yaptıktan sonra poliklinik, şehir, semt, ve doktor seçmeniz gerekiyor.

MHRS VE ALO 182 HATTI KULLANIMI

Mobil olarak akıllı telefonlara indirilen uygulaması da bulunan MHRS, İOS, Android, windows gibi işletim sistemlerinde de ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Ekranınızın yine sağ kısmında yer alan randevu geçmişi butonuna tıklayıp dilerseniz randevunuzu iptal de edebiliyorsunuz. Mobil MHRS giriş mobil randevu sistemi ve randevu iptal işlemlerine de aşağıda verdiğimiz linklerden tıklayarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca ALO 182 nolu numaralar acil aramalar kapsamında olmadığı için ücrete tabiidir. Hem ev, iş hem de cep telefonlarından ALO 182 hattı numaralı telefonları aramanın dakikası 46.25 kuruşluk bir ücrettir. S?ğlık B?k?nlığı'na bağlı olan bu h?t üzerinden herhangi bir gelir elde edilmesi y? d? halkın telefon h?ttın? ek bir ücret alınmıyor.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR