BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.325,29
SAĞLIK

MHRS alo 182 randevu alma işlemi

MHRS hastane randevu alma işlemi nasıl yapılır? MHRS alo 182 randevu alma işlemleri hakkında ayrıntılı bilgi memurhaber.com'da.

MHRS hastane randevu alma işlemlerini internet üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz. MHRS hastane randevu alma işlemleri hakkında ayrıntılı bilgi haberimizde.

Merkezi Hekim Randevu Sistemi adıyla kullanıma sunulan sistem üzerinden kişiler randevu alarak sağlık hizmetlerinden yararlanabilmektedir. İnternet ya da telefon üzerinden yapılan işlemler ile birlikte randevu almak mümkün olurken tüm bu işlemlerde kişilerin herhangi bir ödeme yapmasına gerek yoktur.

Ücretsiz olarak sunulan hizmetler sayesinde kişilerin tedavilerine yönelik ihtiyaçları doğrultusunda istediği zaman randevu alabilmektedir. Alınan randevular için kişileri iki farklı seçenek sunulmuş durumdadır.

MHRS ALO 182 HASTANE RANDEVU ALMA İŞLEMİ

Kişiler Alo 182 üzerinden görüşme yaparak randevu alabileceği gibi isteyen kişiler internet üzerinden randevu alma imkânına sahiptir. Bu bakımdan kişiler kendi durumlarına göre en kolay yöntemi tercih ederek randevu alabilir ve ardından bu randevu günü ve saatinde hastanelere giderek tedavi olabilir. Merkezi Hekim Randevu Sistemi sadece devlete bağlı sağlık kurumlarını kapsamaktadır ve bu nedenle kişilerin devlet kurumlarından alacağı sağlık hizmetlerinde Merkezi Hekim Randevu sistemini kullanması gerekmektedir.

MHRS RANDEVUSU ALMAK İÇİN TIKLAYIN

İnternet üzerinden yapılan işlemlerde kişilerin ilk olarak üyelik alması ve bu üyelik üzerinden sisteme giriş yaparak randevu işlemlerinde gerçekleştirmesi gerekmektedir. Telefon üzerinden yapılan görüşmelerde ise böyle bir işleme gerek kalmayacağı gibi kişilere sadece TC kimlik numarası gibi kimlik numarasının verilmesi yeterli olacaktır. MHRS online randevu ekranı şöyle:

 Telefonda yapılan görüşmeler ile birlikte kişilerden gerekli bilgiler talep edilecek ve randevu oluşturulacaktır. Telefon üzerinden yapılan görüşmelerde kişilerin tarifeleri üzerinden faturalandırma yapılabilmektedir. Fakat Merkezi Hekim Randevu Sistemi için hiçbir zaman ek bir ücret ödenmemektedir. Kişiler aynı gün için en fazla iki randevu alma hakkına sahiptir ve bu bakımdan sisteminin kullanılması sırasında bu tip kurallarına dikkat edilmelidir.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR