BIST 9.049
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.300,60
İŞÇİ

Memurlara şartlı disiplin affı geliyor!

Binlerce memurun sabırsızlıkla beklediği disiplin affı için yapılan düzenlemeler bitti. Memurların yaptığı disiplin şuçları son kez olmak şartıyla bir kez daha affedilecek..

Memurlar ve diğer kamu görevlilerine disiplin affı geliyor. Kamuda görev yapan ve görevden ayrılmış memurların disiplin cezaları son bir kez affedilecek.

657'Lİ MEMURLARIN BEKLEDİĞİ MÜJDELER SONUNDA GELDİ TIKLA...

Yasanın yürürlüğe girmesi ile birlikte, kamu görevlileri hakkında, 14 Şubat 2005'ten itibaren işlenmiş fiillerden dolayı verilen bazı disiplin cezaları affedilecek. Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik gibi suçlardan doğan cezalar af kapsamı dışında bırakılacak. Bunlar dışında verilen disiplin cezaları bütün sonuçlarıyla affedilecek. İlgililer hakkında disiplin soruşturması ve kovuşturması yapılamayacak.

Memurlar ile ilgili tüm haberleri ve gelişmeleri buradan öğrenebilirsiniz...

SORUŞTURMA BİTİRİLECEK

Devam eden disiplin soruşturma ve kovuşturmaları işlemden kalkacak. Kesinleşmiş cezalar uygulanmayacak. Disiplin affına ilişkin hükümler, 926 sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu, 3466 sayılı Uzman Jandarma Kanunu, 3269 sayılı Uzman Erbaş Kanunu ile 357 sayılı Askeri Hakimler Kanunu'na tabi personel için geçerli olmayacak.

MEMUR DİSİPLİN AFFI HAKKINDA TÜM MERAK EDİLENLER BURADA..

Yorumlar 109 Yorum
ÇOK OKUNANLAR