BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,12
MEMUR

Memur-Sen'e Kudüs'ten anlamlı ziyaret

Uluslararası Kudüs ve Filistin Sendikalar Destek Birliği Heyeti, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı ziyaret etti.

Memur-Sen'e anlamlı ziyaret. Uluslararası Kudüs ve Filistin Sendikalar Destek Birliği Heyeti, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı ziyaret etti.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Genel Merkezi’ni ziyaret eden Uluslararası Kudüs ve Filistin Sendikalar Destek Birliği Başkanı Mohammad Al-Attar, Filistin, Cezeyir, Fas, Ürdün, Irak ve Moritan’ya temsilcilerinin bulunduğu heyet ile bir araya geldi. Görüşmede Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın özgürlüğüne kavuşması için yapılacak çalışmalar ve yol haritası belirlendi.

"ÖZGÜR KUDÜS İÇİN HEM YURT İÇİNDE HEM DE YURTDIŞINDA FAALİYETLER YÜRÜTÜYORUZ"

Yapılan ziyaret için heyete teşekkür eden Yalçın, “Kudüs ve Mescid-i Aksa bizim çıkış noktamızdır. Çünkü Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan Kudüs şairidir. Bu davanın, yön belirleyicisi Mehmet Akif İnan’dır. Kudüs bizim ortak davamızdır. Özgür Kudüs için hem yurt içinde hem de yurt dışında çalışmalar yürütüyoruz. Kurmuş olduğunuz birliğe destek olmaktan ve güç birliği yapmaktan son derece mutlu oluruz” dedi.

"MEMUR-SEN OLARAK FİLİSTİN HALKININ YANINDAYIZ"

Mescid-i Aksa’nın altının oyulmasını engellemek için acil çalışmalara ihtiyaç olduğunu ifade eden Yalçın, “Uluslararası alanda bunu dillendirmek, mücadelesini vermek için gerekli icraatları yapmalıyız. Siyonizm’in karşısında hep birlikte durmalıyız. Memur-Sen olarak, mazlum Filistin halkının yanındayız. Filistin devletinin inşasında sorumluluk almaya hazırız. Filistin halkının haklı davasını Asya, Avrupa, Afrika, Amerika başta olmak üzere tüm dünya kamuoyuna taşıyacağız. Mescid-i Aksa, Kudüs ve Filistin özgürlüğüne kavuşana kadar mücadelemiz sürecek” ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR KUDÜS İÇİN MEMUR-SEN'E İHTİYAÇ VAR

“Özgür Kudüs” için Memur-Sen’in desteğine ihtiyaç duyduklarını söyleyen Mohammad Al-Attar, Memur-Sen’in güçlü birikiminden faydalanmak istediklerini vurgulayarak, “Türkiye bizim ilk ülkemizdir. Dünyada çizdiği güçlü duruş bizi fazlasıyla mutlu etmektedir. Memur-Sen bizim paydaşımızdır. Ortak hareket etmeli, güç birliği yapmalıyız” dedi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR