BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Memur Sen'den Süleyman Soylu'ya ziyaret

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyet Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile Maliye Bakanlığı Müsteşarı Seyit Ahmet Baş'ı ziyaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu bugün makamında Memur- Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ı ağırladı. Toplantıda 3. Dönem Toplu Sözleşme ilgili görüşler aktarıldı.

3. Dönem Toplu Sözleşme Hükümlerinden üzerinde çalışılacak konuların karara bağlanması için Devlet Personel Başkanlığı’nda çalışmalar sürüyor. Belirlenen takvime göre çalışmalar devam ederken, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyet Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile Maliye Bakanlığı Müsteşarı Seyit Ahmet Baş'la bir araya geldi.

Yapılan görüşmelerde, 3. Dönem Toplu Sözleşmelerindeki üzerinde çalışma kararı alınan konularının karara bağlanması ve kazanıma dönüşmesine ilişkin Devlet Personel Başkanlığı’nda yürütülen çalışmalar konusunda istişare gerçekleşti.

Görüşmelere, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Hacı Bayram Tonbul, Mehmet Emin Esen ve Memur-Sen Hukuk Müşaviri Ahmet Günenç eşlik etti.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR