BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.426,59
ÖĞRETMEN

Memur-Sen'den Milli Eğitim'e ağır eleştri

Memur-Sen ve Eğitim-Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, rotasyon iptali kararı sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı'nı ağır sözlerle eleştirdi

Öğretmenlerin rotasyon uygulamasını iptal ettiğini duyuran Milli Eğitim Bakanlığı'na Memur-Sen ve Eğitim-Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ağır bir dille eleştirdi.

Konuyla ilgili düşüncelerini kişisel twetter hesabından dile getiren Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da Milli Eğitim Bakanlığı uyarıları dikkate almak yerine bildiğini okuma alışkanlığından vazgeçmediği sürece bu hataları yapmaya devam edecek.” dedi.

Öğretmenlere rotasyon uygulaması konusunda yapılan hataları dikkate almayan Milli Eğitim Bakanlığı, rotasyon uygulamasının istenen sonuçları getirmeyeceğini farkedince uygulama yapmaktan vazgeçti.

Rotasyon uygulamasıyla ilgili yapılan itirazları dikkate almayan uygulamaları eleştiren Memur-Sen ve Eğitim-Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, attığı twitlerle Milli Eğitim Bakanlığı'nı uyardı.

BİLDİĞİNİ OKUMA ALIŞKANLIĞINDAN VAZGEÇMELİ

Konuyla ilgili düşüncelerini kişisel twetter hesabından dile getiren Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’da “Milli Eğitim Bakanlığı uyarıları dikkate almak yerine bildiğini okuma alışkanlığından vazgeçmediği sürece bu hataları yapmaya devam edecek.” ifadeleriyle eleştirdi.

Yorumlar 3 Yorum
ÇOK OKUNANLAR