BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,75
ALTIN 2.502,12
SAĞLIK

Mehmet Müezzinoğlu'ndan yıpranma payı açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Meclis'te yaptığı konuşmada sağlık çalışanlarının yıpranmaya payı alıp almayacağını açıkladı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mecliste yaptığı konuşmada "Sağlık çalışanlarımıza yıpranma payı, fiili hizmet zammı ve hekimlerimizin emeklilik haklarının iyileştirilmesiyle ilgili düzenleme çalışmalarını sürdürüyoruz, önümüzdeki günlerde inşallah huzurlarınıza getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Meclis Genel Kurulu'nda, 2016 yılı merkezi Yönetim Bütçesiyle ilgili bir konuşma yaptı. Müezzinoğlu şöyle konuştu:

"Değerli arkadaşlar, insan kaynağımızda da çok ciddi artışlar sağladık. Sadece artış sağlamadık, dağılımda da adaleti temin etme gayreti içinde olduk. Bakınız, 2002 yılında, hizmet alımı dahil, 256 bin çalışanımız var iken bu rakamı 2015 yılında 568 bine ulaştırdık. Sağlık çalışanlarımıza yıpranma payı, fiili hizmet zammı ve hekimlerimizin emeklilik haklarının iyileştirilmesiyle ilgili düzenleme çalışmalarını sürdürüyoruz, önümüzdeki günlerde inşallah huzurlarınıza getirmeyi hedefliyoruz."

Öte yandan geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Mehmet Müezzinoğlu operasyon bölgesindeki sağlık çalışanlarına da bir maaş ödüllendirme yaptıklarını açıklamıştı.

Yorumlar 5 Yorum
ÇOK OKUNANLAR