BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,79
GÜNCEL

LYS'de bir ilk sınavdan sonra buna şaşırmayın!

LYS 2016 sınav maratonu bu hafta cumartesi günü yani 18 Haziran'da başlıyor. Sınava girecek adayların heyecanlı bekleyişi devam ederken ÖSYM Başkanı Ömer Demir'den uyarı niteliğinde açıklama geldi.

2016 LYS sınavı 18 Haziran'da başlıyor. İlk sınav sosyal bilimler alanından olacak ve saat 10:00'da başlayacak. Peki adaylar nelere dikkat etmeli? Sınava girecek adayların bu belgeleri kesinlikle unutmaması gerekiyor. İşte detaylar...

Habertürk'te yer alan haberde ÖSYM Başkanı Ömer Demir, LYS sınavıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İlk sınavın LYS 4 yani sosyal bilimler alanında yapılacağını söyleyen Demir, sınava girecek adayların nüfus cüzdanı ve LYS giriş belgelerini unutmaması gerektiğini söyledi.

LYS SINAVINDAN SONRA ADAYLAR ANKET DOLDURACAK!

Adayların sınavdan çıktıktan sonra sınavla, sınav salonu, binaya ulaşımla ilgili, görevlilerle ilgili bize iletmek istedikleri bilgileri iletebilmeleri için bir anket hazırladık. Sınavdan sonra adaylar, sonuçlar açıklanıncaya kadar aday işlemleri sistemi üzerinden bu anketi doldurarak değerlendirmelerini bize iletebilecekler.

 
lys
Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR