BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

LYS soru cevap açıklanma tarihi ÖSYM açıkladı

LYS 2016 sınavı bu hafta sona eriyor. LYS 2, LYS 5 ve LYS 3 sınavlarıyla bitecek olan üniversite sınav soruları ne zaman yayınlanacak. ÖSYM yaptığı son dakika açıklamayla takvimi duyurdu.

LYS sınav soruları ne zaman yayınlanacak, ÖSYM tarafından takvim açıklandı. Sınavlar açıklandığı andan itibaren sınav soru ve cevaplarını memurhaber.com'dan öğrenebilirsiniz.

LYS maratorunu ikinci ayağı bugün başladı. Öğrenciler LYS-2 Fen Bilimleri sınavına girdi. Sınav sonrası en çok merak edilen konu 25 Haziran 2016 LYS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları oldu. LYS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları 2016 ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr adresinden açıklanacak. LYS soruları ve cevapları açıklanır açıklanmaz memurhaber.com'da olacak. 

SINAV SORULARI YARIN 26 HAZİRAN'DA AÇIKLANACAK

LYS soruları ve cevaplarını tamamı 26 Haziran Pazar günü yani yarın öğleden sonra açıklanacak. 

LYS 2016 SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
1 milyon 73 bin öğrencinin üniversiteli olmak için büyük çaba gösterdiği LYS sınav sonuçlarının açıklanma tarihi belli oldu. ÖSYM'den yapılan son dakika LYS sonuçları açıklamasına göre, LYS sınav sonuçları 18 Temmuz Pazartesi günü ÖSYM'nin resmi internet sitesi sonuc.osym.gov.tr adresinden açıklanacak.

LYS ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ NE ZAMAN?
LYS tercih dönemi 26 Temmuz-2 Ağustos arasında gerçekleşecek.

lys
Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR