BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.487,89
KPSS

Lise tercih sonuçlarına nereden bakılacak?

LYS 2016 tercih sonuçları ÖSYM tarafından açıklanan son dakika bilgisine göre belli oldu. Adaylar en çok lise tercih sonuçlarının nereden bakılacağını merak ediyor. Hangi üniversiteye yerleştiğinizi haberimizden öğrenebilirsiniz.

Tercih sonuçlarına nereden bakılacak sorusu yanıt buldu. LYS 2016 sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. Açıklanan son dakika bilgisine göre LYS üniversite sonuçlarını ÖSYM'nin internet sitesinden öğrenebilirsiniz. 

LYS 2016 üniversite yerleştirme tercihleri belli oldu. Tercih yapan adayların heyecanla beklediği LYS 2016 yerleştirme sonuçları son dakika bilgisine göre açıklandı. Adaylar ÖSYM'nin internet sitesine girip sonuçlarını öğrenebilirler. LYS sonuçlarınızı öğrenmek için tıklayınız...

LYS yerleştirme sonuçları için yukarıdaki fotoğrafa tıklayınız.

LYS TERCİH SONUÇLARI SORGU EKRANI GİRİŞİ

2016-ÖSYS Merkezî Genel Yerleştirme Sonuçları İnternet (https://sonuc.osym.gov.tr) aracılığıyla adaylara duyurulacak. Yerleştirme Sonuç Belgeleri basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek. 


KAYITLAR 15 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

ÖSYM’den yapılan açıklamaya göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 15-19 Ağustos, elektronik kayıtlar ise 12-16 Ağustos arasında yapılacak. Kayıt için adayların yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye, belirtilen süre içerisinde başvurmaları gerekiyor.

lys
Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR