BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.307,23
İŞ İLANLARI

Koceli Üniversitesi personel alım ilanı yayımladı

Kocaeli Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim üyesi alımı yapacak. Kocaeli Üniversitesi sözleşmeli personel alım şartları neler, başvurular ne zaman? Ayrıntılar haberimizde...

Kocaeli Üniversitesi, 7 fakülteye öğretim üyesi alacak.

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN;

Üniversitemize bağlı birimlere 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu, bu kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik ve Kocaeli Üniversitesinin ilgili yönerge hükümlerine göre öğretim elemanı alınacaktır.

Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün olup, şahsen başvuru yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurular geçersizdir.

Adaylar http://perdb.kocaeli.edu.tr/is/Fonn lb.doc adresinde bulunan öğretim üyeleri başvuru formundan 2 adet doldurarak, 2 adet fotoğraf, öğrenim belgelerinin fotokopisi, nüfus cüzdan fotokopisi ve özgeçmişi ile birlikte,

a) Profesör kadrosuna başvuranlar, bilimsel çalışma ve yayınlarını, doçentlik belgesi, özgeçmiş ve bu bilgileri içeren CD ile birlikte 6 takım sunacaklar.

b) Doçent kadrosuna başvuranlar, bilimsel çalışma ve yayınlarını, doçentlik belgesi, özgeçmiş ve bu bilgileri içeren CD ile birlikte 4 takun sunacaklar.

c) Yardımcı Doçent kadrosuna başvuranlar, bilimsel çalışma ve yayınlarını, doktora diploması, özgeçmiş ve bu bilgileri içeren CD ile birlikte 4 takım olarak sunacaklar.

d) Profesör ve Doçent kadroları devamlı statüdedir.

e) İlan edilen kadro derecesinde olanlar müracaat edebilecekler ve hizmet süreleri ile bulundukları Kazanılmış Hak Aylığı derece ve kademelerini belirten belgelerini vermeleri gerekmektedir.

Yurtdışından alman diploma veya Unvanların Üniversitelerarası Kurul'ca eşdeğerliliğinin yapılmış olması gerekmektedir.

İlgililere Duyurulur.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR