BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.419,21
GÜNCEL

Kısmetse Olur Hazal Atabek Emre Ubeyli aşkı başladı mı?

Kısmetse Olur Hazal Atabek kimdir sorusu program fanlarının en merak ettiği soru zira evin ağır abisi olarak bilinen Emre Ubeyli'nin dikkatini çekmeyi başaran Hazal Atabek güzelliğiyle de dikkatleri üzerine topladı.

Kısmetse Olur  evinin yeni gelin adayı Hazal Atabek cesur duruşu ve açık sözlülüğü ile damatlar evinin sempatisini topladı ama diğer gelin adayları Hazal'a oldukça mesafeli... Zira Hazal'ın gelir gelmez damatlar evinin gözde ve yakışıklı bekarı Emre için geldiğini cesurca söylemesi damatlar evinde oldukça etki bıraktı. Diğer gelin adayları ise bundan hiç hoşlanmadı, özellikle Emre'nin eski sevgilisi Ayça Hazal'ın Emre için yaptığı çorbayı mahvederek tepkisini belli etti.

Kısmetse Olur'da bu hafta Gözde elenirken yerine Hazal Atabek geldi. Peki Hazal Atabek kimdir ve hangi damat adayıyla ilgileniyor?

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 7 Şubat 2016 Pazar günü yayınlanan bölümünde elenen ve eve yeni girecek olan isim belli oldu.

Yapılan oylama sonucunda eve veda eden isim gelin adayları arasından Gözde olurken elenmesinin ardından eve giren yeni gelin adayı ise Hazal Atabek oldu.

HAZAL ATABEK KİMDİR?

Kısmetse Olur'un yeni gelin adayı Hazal eve gelişinde bombayı patlattı. Hazal Atabek açık açık ailesinin de onayıyla sadece Emre Ubeyli için Kısmetse Olur'a katıldığını açıkladı.

22 yaşında olduğunu belirten Hazal Atabek, işletmeci. Aslen Ankaralı olan Hazal Atabek İstanbul'da yaşıyor.

HAZAL ATABEK - AYÇA BEĞEN KISMETSE OLUR EVİNDE KAVGA
Kısmetse Olur evine Emre Ubeyli için geldiğini söyleyerek giren Hazal Atabek ilk günden Ayça Beğen'in şimşeklerini üstüne çekti.

AYÇA BEĞEN HAZAL'I NASIL SABOTE ETTİ
Ayça Beğen'in Kısmetse olur yeni gelin adayı Hazal'a yönelik tavırları hayli kötüydü. Ayça Beğen, Emre Ubeyli için eve gelen Hazal'ı böyle sabote etti.



MELİS-CANSEL VE DANIELA KAVGASI- BİRBİRLERİNİ SIRLARIYLA TEHDİT ETTİLER

Aralarından su sızmayan üçlüden Melis-Cansel, Daniela ile fırtınalı bir kavga ile resmen yollarını ayırdılar. Daniela, Cansel'i 'Melis hakkında konuştukları' yönünde itham etti ve zamanla hepsini tek tek ortaya dökeceğini iddia etti. Daniela'nın bu sivri çıkışları ve sözleri şimdilik üstü kapalı bırakılsa da kuşku uyandırdı...






Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR