BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,31
YAZARLAR

'Kibir borsası'nda da temizlik yapılacak mı?

"Kibir borsası"nda her gün değer kaybedenler Erdoğan'ın etrafından temizlenmeyecek mi? AK Parti'nin verdiği güçle mevki ve makamını perçinleyenler...

Recep Tayyip Erdoğan ve Binali Yıldırım yol gösterdi ama, kimi yerel yöneticilerin ve  il başkanlarının ayakları düz gitmedi. Gergin bir çok yaydaki okları Erdoğan'ın üzerine fırlatanlara karşı, 16 Nisan'ın "kaybedenler"i ne yazık ki bir varlık göstermedi. 

21 Mayıs'ta, bunların "hesap defteri" açılıyor!

Abdülkadir Selvi ve Süleyman Özışık'ın sözünü ettiği "AK Parti'deki temizlik" olağanüstü kongrenin bitişiyle birlikte start alacak. Temizlik haberi duyulur duyulmaz, başarısızlıklarını tartıya vurması gerekenler şimşek olup şakımaya,  dolu olup yağmaya başladı.. Hepsi "büyük başarı"sından dem vuruyor!

16 Nisan'daki kayıpların vebalinden kaçan kaçana... 

Neydi kayba sebep olan?

17 büyük ili AK Parti'den koparan sebep neydi?

Yüzünü gerçeklere dönen belediyeler, 16 Nisan'da karanlığa mahkûm oldu! Ellerinde Recep Tayyip Erdoğan gibi sağlam bir zırh varken, milletin kalbine giden yolu tercih etmek yerine, sabahtan akşama kadar twitter'da artistik pozlar verdiler.

Fotoğraflarını sosyal medyada sergileyip hizmet gibi sundular. İtimat kulelerini bir bir yıktılar. Bindikleri AK Parti gemisini halkın olmadığı güzergaha yönelttiler. Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım ve iyi niyetle çalışan bakanlar, milletvekilleri, teşkilatlara rağmen, "EVET" kıyısına varamadılar. 

Mangalda kül bırakmayan kürekleriyle, Erdoğan'ın sermayesine yürüyorlar şimdi. 

Dürüst değiller!

Dürüst olmadıkları için, ettikleri kelâmın da kıymeti olmuyor!

Bıçak gibi keskin bir fırtına sizi bekliyor beyler...

Hiç boşuna çırpınmayın!

21 Mayıs'ta yanardağlar sizin için patlayacak...

Biletiniz kesildi bile...

Size düşen karar almak...

Karar alıp çekilmek...

Ahlâkın eriyseniz, istifa eder, yerinizi AK Parti'nin başarısı için kalp çarpıntısı devam eden ehil kişilere bırakırsınız. Kabul edin, Erdoğan'ın gösterdiği yolda yürümedi ayaklarınız. Akıllı telefonların tuşlarının arkasına sığınarak, kaybedişinizi yazan, duyuran kimselere ettiğiniz kem sözler size aittir. Haysiyetini koruyamayan sizden haysiyetli sözler beklemiyorum zaten. 

Varın gidin işinize!

Tayyip Erdoğan'a yük olmayın artık!

AK Parti'nin sizin gibi lüzumsuz nefeslere ayıracak vakti yok. Küfürle, hakaretle boşa tüketmeyin nefesinizi.

Yolun sonuna geldiniz...

SİYASİ TEMİZLİK YETECEK Mİ?

"Kibir borsası"nda her gün değer kaybedenler Erdoğan'ın etrafından temizlenmeyecek mi? AK Parti'nin verdiği güçle mevki ve makamını perçinleyenler... ne AK Parti'ye, ne de halka toz zerresi kadar faydası olmayan yüksek rütbeli müdürler koltuğuna çakılı mı kalacak?

Gücün zehiri ile tanışınca sağırlaşıp kimseyi duymayanlar... "Tanımadığım numarayı açmıyorum" moduna girenler... Gurur kırıcı düzenleriyle, her gün twitter da boy gösterip ulaşılamaz olanlar... 

Aynı dili konuştukları, aynı fikirleri paylaştıkları insanlarla bir ve birlik olmayanlar... O insanların ne konuştuğunu dinlemeyenler.... Bilerek ve isteyerek duymamakta ısrar edenler... kim varsa, öylece yerinde mi duracak?

Tabii ki hayır!

Asıl temizlik "kibir borsası"nda yapılmazsa...

AK Parti'de yapılması plânlanan temizliğin hiç bir anlamı olmaz.. 

En küçük hücrelerimize kadar nüfuz eden "Kibir borsası"nın tepe takla edilmesi şart!

Twitter:

Facebook:

Instagram:

Yorumlar