BIST 9.715
DOLAR 32,51
EURO 34,80
ALTIN 2.427,22
MEMUR

Kamu-Sen'den Memur-Sen'e 4/C çıkışı!

Torba yasa ile 4/Clilere kadro verilmeyip iş güvencesi getirilmesi Kamu-Sen Başkanı İsmail KOncuk'u kızdırdı. Koncuk Twitter'dan 4/Clilerle ilgili Memur-Sen'e ateş püskürdü.

- (ÖZEL İÇERİK)- Torba yasada kadro ve iyileştirme bekleyen 4-C'liler beklediklerini yine alamadı. 4/Cli personele kadro getirmeyen yasa emeklilik haklarını garantiye almakla yetindi. Memur-Sen'in torba yasadaki bu maddeyi "4/Cliye iş güvencesi" olarak sunması ise Kamu-Sen Başkanı İsmail Koncuk'un tepkisine neden oldu.

Kamu-Sen Başkanı İsmail Koncuk, Memur-Sen'i Twitter'dan bombaladı. Koncuk Memur-Sen'i eleştirirken memurların da haklarına sahip çıkmasını istedi.

Koncuk Twitter'dan şunları yazdı:

" 4-C meselesi Türkiye için bir ayıptır ve bu ayıp sadece onlara verilecek kadro ile düzeltilebilir. Memur Sen 4C lilere"iş güvencesi hayırlı olsun" diye açıklama yapıyor.Beyler 4 C linin iş güvencesi de, isteği de kadrolu olmaktır.Anladık.

Bir şey yapmıyorsunuz, hiç olmazsa Hükümetin yaptığı bu aldatmacayı överek, 4C lileri bir şey bilmez, bir şeyden anlamaz durumuna düşürmeyin "

İŞTE İSMAİL KONCUK'UN 4/C İLE İLGİLİ TWEETLERİ:


 
Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR