BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
İŞÇİ

Kamu Sen başkanı Koncuk Erdoğan'a seslendi

Türk Eğitim-Sen ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ‘İşe gitmeden maaş alan var’ açıklamasını yeniden gündeme getirerek flaş açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ‘İşe gitmeden maaş alan var’ açıklamasını yeniden gündeme getiren, Türk Eğitim-Sen ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk da sosyal medya hesabı üzerinden konuyu yeniden gündeme getirdi. 

İşte o açıklamalar;

Sn Cumhurbaşkanı, işe gitmeden maaş alan var diyor.Bunları koruyan kim?Hodri meydan, bunların tamamını kapıya koyun bizden destek.

İşe gitmeden maaş alanların tamamı siyasi ve sendikal yandaşlardır.Koruyanlar utanmalı ve bu kötü örneklerle memurları kirletmemelidir.

Bu iktidar döneminde 5 Milli Eğitim Bakanı değişti, her gelen bakan bir önceki bakanın bürokratlarını değiştirdi, onlar şimdi nerede?

Benzeri değişiklikler sadece MEB’de olmadı, diğer tüm bakanlıklar da bu şekilde çalışıyor.Kadro aç, doldur, boşalt.Hata memurun mu?

657’yi istismar eden memur değil, iktidardır.İstisnai kadroları istismar ederek kaç bin yandaşa iş bulunduğunu yüreği yetenler açıklasınlar.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR