BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,78
ALTIN 2.501,53
İŞÇİ

Jandarma sözleşmeli personel alacak

Jandarma Genel Komutanlığı, sözleşmeli subay ve sözleşmeli kadın astsubay alacak. Adaylar başvurularını 3 Mart'a kadar komutanlığın internet sitesinden yapabilecek.

Komutanlığın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Jandarma Genel Komutanlığının sözleşmeli subay ihtiyacını karşılamak amacıyla fakülte ve yüksekokul mezunlarından sınavla jandarma, muhabere, istihkam, bakım, ikmal, personel ve maliye sınıflarında personel alınacak. Adaylar başvurularını 3 Mart'a kadar komutanlığın internet sitesinden yapabilecek.

Jandarma Genel Komutanlığının sözleşmeli kadın astsubay ihtiyacını karşılamak için de personel alımı gerçekleştirilecek.

Lise ve dengi okul mezunu adayların sözleşmeli kadın astsubaylığa başvuruları kabul edilmeyecek. Adayların en az 164 santimetre boyunda olmaları gerekiyor. Aranan şartlar arasında adayların herhangi bir siyasi partiye üye olmaması, siyasi parti organları veya bağlı kuruluşlarında görev yapmamaları da yer alıyor. Sözleşmeli kadın astsubaylık için de başvurular 3 Mart'a kadar yapılabilecek.

Başvuru koşullarına ilişkin detaylı bilgilere Jandarma Genel Komutanlığının internet sitesinde yer verildi. Öte yandan sözleşmeli uzman erbaş başvurularının ise 7 Şubat'a kadar uzatıldığı bildirildi.

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR