BIST 9.091
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,65
İŞÇİ

İzmir'de korkunç kaza işçiler kimyasal kazana düştü

İZMİR Torbalı'da sabah saatlerinde bir deri fabrikasında vardiyalı olarak çalışan işçilerden yedisi, henüz belirlenemeyen bir nedenle kimyasal kazanın içine düştü.

İzmir’in Torbalı ilçesinde bir deri fabrikasında facia meydana geldi. Fabrikada çalışan altı işçi, kimyasal kazanın içerisine düşerek ağır yaralandı.

İşçiler, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ve itfaiye ekipleri tarafından uzun süren çabaların ardından kurtarılarak Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Üç işçinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ÇAMURLARIN BİRİKTİĞİ HAVUZDA ARIZA

İşçileri hastaneye kaldırılan bir ambulans ise yolda maddi hasarlı kazaya karıştı. Olay, bugün 09.30 sıralarında, Çaybaşı Mahallesi'nde bulunan bir deri fabrikasında meydana geldi. Fabrikanın arıtma tesisinde bulunan çamurların biriktirildiği 2.5 metre derinliğindeki havuzda arıza yaşandı.

HAVUZA GİREN İŞÇİ BAYGINLIK GEÇİRDİ

Bunun üzerine işçilerden biri, arızayı gidermek için havuza girdi. İçinde bir miktar çamur bulunan havuzda metan gazının biriktiğinden habersiz işçi, baygınlık geçirdi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLADI

Zehirlenen yedi işçi, AKS 110 aracı ve ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ilk müdahalesi yapılan işçilerden durumu ciddi olan ikisi, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Öte yandan; işçileri hastaneye kaldıran bir ambulans yolda maddi hasarlı kazaya karıştı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR