BIST 9.886
DOLAR 32,47
EURO 34,85
ALTIN 2.449,23
GÜNCEL

İstanbul'un yeni valisinden 1 Mayıs yanıtı

23 Nisan kutlamaları nedeniyle İstanbul Valisi Vasip Şahin'in koltuğuna 13 yaşındaki 7. sınıf öğrencisi Öykü Nur Kutlu oturdu.

Öğrencileri kapıda karşılayan Vali Şahin koltuğunu kısa süreliğine 7. sınıf öğrencisi Öykü Nur Kutlu'ya teslim etti. İstanbul Valisi Vasip Şahin'in koltuğuna oturan 7. Sınıf öğrencisi, Öykü Nur Kutlu 1 Mayıs sorusuna yanıt verdi.

13 yaşındaki Kutlu, "1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili sendikaların Taksim talebine ne yanıt vereceksiniz" sorusuna, "Gerekli birimlerle görüşüp tekrar değerlendirmeyi düşünüyorum bu konuyu" yanıtını verdi.

Bu yanıt İstanbul Valisi Vasip Şahin'in de hoşuna gitti. Şahin Kutlu'ya dönerek, "Bu soruya önceden çalışmış mıydınız ? Güzel bir cevap oldu" dedi.

İSTANBUL'DA MEVCUT KÜTÜPHANELER ÇOĞALTILACAK

Gerçekten durumun öyle olup olmadığını soran bir gazeteciye Vali Şahin, "Bilmem, bugün ben vali değilim" yanıtını verdi. Tüm İstanbul ilçelerini metro ağıyla birbirine bağlamayı düşündüğünü söyleyen küçük vali, ayrıca her ilçeye bir kütüphane yaptırma sözü verdi. İstanbul Valisi Vasip Şahin bu vaat üzerine, "İstersen şöyle diyelim, mevcut kütüphaneleri çoğaltalım, hemen hemen her ilçede bir kütüphanemiz var" dedi. Vali Şahin, öğrenci öğretmenlerle de sohbet etti.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR