BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.429,27
GÜNCEL

İstanbul Valisi'ndan 1 Mayıs açıklaması!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1 Mayıs'ın Taksim'de kutlanmasına ilişkin bir açıklama yaptı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1 Mayıs'ın Taksim'de kutlanmasına talebiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Toplantı ve gösteri yapılabilecek yerler belli. Taksim bunlardan biri değil" yanıtı verdi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, CNNTürk canlı yayınında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. "1 Mayıs'ta Taksim'de kutlama yapılabilir mi" sorusuna Vasip Şahin, "Toplantı ve gösteri yapılabilecek yerler belli. Taksim bunlardan biri değil. O konuya çok girmek istemem" cevabını verdi

Vali Vasip Şahin'in 1 Mayıs açıklaması şöyle:

"Bizim görevimiz bir defa insanların haklarının en iyi şekilde kullanılmasını temin etmek. Yasal olarak tanınmış bir takım özgürlüklerin en rahat şekilde kullanılmasını sağlayacak tedbiri almak durumundayız. İnsanlara bizim yasak koymamız gibi bir yaklaşımımız olamaz. Hem ülkemizde hem dünyada kutlanan, insanların neşelerini ve sorunlarını paylaştığı platformlar olarak önemli platformlar. Bizim toplumun güvenliğini de korumamız lazım. Güvenlik endişemiz yok ama her türlü ihtimali dikkate almak durumundayız. Biz tercihimizi özgürlüklerden yana kullanmaya çalışıyoruz. Toplantı ve gösteri yapılabilecek yerler belli. Taksim bunlardan biri değil. O konuya çok girmek istemem."

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR