BIST 9.076
DOLAR 32,33
EURO 35,11
ALTIN 2.302,83
İŞ İLANLARI

İstanbul Üniversitesi'den personel alım ilanı

İstanbul Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alım ilanı yayımladı. Başvuru şartları neler? Kimler başvurabilir? İşte detaylar...

İstanbul Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı yayımladı.

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Personel Daire Başkanlığı

Sayı :18235917-902.01-

Konu :Sözleşmeli Bilişim Personel Alımı

BASIN İLAN KURUMUNA

Fatih-İSTANBUL

İlgi :18/03/2016 tarihli, 40854 sayılı yazı

16/05/2014 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Personel Alım İlanlarının Devlet Personel Başkanlığı İnternet Sitesinde Yayımlanmasına Dair Tebliğ'in "İlanda yer alan hata ve eksiklerin bildirilmesi" başlıklı 11.maddesinde yayımlanmak üzere bildirilen ilanlarda Devlet Personel Başkanlığınca "hata veya eksiklerin tespit edilmesi halinde bu hata ve eksiklikler e- posta ve diğer iletişim araçları ile ilgili Kuruma bildirilir." hükmü uyarınca 23 Mart 2016 tarihinde Hürriyet Gazetesinde yayımlanan ilanımızda;

1- 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6.maddesi ve bu maddeye dayanılarak 31.12.2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına ilişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik'in 8.maddesi uyarınca, 2014 KPSS P3 B Grubu puan türünden en yüksek puan alan adaydan başlanarak yapılacak sıralamaya göre (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 olarak dikkate alınacak olup, bu sıralamaya göre son sıradaki adayla aynı puanı alan adaylar da sınava katılmaya hak kazanacaklardır.)

2- III-BAŞVURU SONUÇLARININ DUYURULMASI bölümünde ise "....yazılı sınava girmeye hak kazanan adayların listesi ve sınav yerinin açık adresi www.istanbul.edu.tr internet adresinde 22.04.2016 tarihinde ilan edilecek ve başvuru sahiplerine e-posta yolu ile başvurularına ait sonuç bildirimi yapılacaktır. Ayrıca yazılı bildirim veya tebligat yapılmayacaktır."

3- IV-SINAV KONULARI, YERİ VE TARİHİ bölümünde ise" ... Yazılı sınav 27.04.2016 tarihinde saat 10:30-12:30 saatleri arasında İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi Mühendislik Fakültesinde yapılacaktır. Uygulamalı Sınav tarihi ise yazılı sınav tarihinden itibaren en geç on beş gün içerisinde www.istanbul.edu.tr internet adresinde ilan edilecek ve başvuru sahiplerine e-posta yolu ile sonuç bildirimi yapılacaktır. Ayrıca yazılı bildirim veya tebligat yapılmayacaktır."

4- VI-SINAV SONUÇLARININ İLANI bölümünde ise "....sınav sonuçları www.istanbul.edu.tr internet adresinde ilan edilecek ve adaylara e-posta yolu ile sonuç bildirimi yapılacaktır. Ayrıca yazılı bildirim veya tebligat yapılmayacaktır." olarak düzeltilmesi ve ekteki şekilde yayımlanmasını rica ederim.

e-İmzalı

Prof. Dr. Recep GÜLOĞLU

Rektör V.

EK :

TASHİH

Doğrulamak İçin:http://194.27.128.66/envision.Sorgula/Validate Doc.aspx?V=BEA55M8AN

Ayrıntılı bilgi için irtibat : Aysun AK Dahili : 10371

İstanbul Üniversitesi Merkez Kampüsü, 34452 Beyazıt/Fatih-İSTANBUL Tel : 0 212 440 00 00 Fax : 0 212 440 00 35

e-posta : http://personel.istanbul.edu.tr Elektronik Ağ : www.istanbul.edu.tr

Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5. Maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

TASHİH

23 Mart 2016 tarihinde Hürriyet Gazetesinde yayımlanan ilanımızda 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6.maddesi ve bu maddeye dayanılarak 31.12.2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına ilişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik'in 8.maddesi uyarınca, 2014 KPSS P3 B Grubu puan türünden en yüksek puan alan adaydan başlanarak yapılacak sıralamaya göre (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 olarak dikkate alınacak olup bu sıralamaya göre son sıradaki adayla aynı puanı alan adaylar da sınava katılmaya hak kazanacaklardır.) sözleşmeli bilişim personeli pozisyonunun 4 (dört) katı aday arasından, gerçekleştirilecek yazılı ve uygulamalı sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile 7 (yedi) Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır.

2- III-BAŞVURU SONUÇLARININ DUYURULMASI bölümünde ise "Başvuruların incelenmesi sonucunda genel ve özel şartları sağlayan adaylardan, KPSS puanının %70'i (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz edemeyen adayın KPSS puanı 70 olarak dikkate alınır) ile yabancı dil puanının %30'unun toplamı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlı adaydan başlanarak toplam her pozisyon aday miktarının dört (4) katı aday yazılı sınava çağırılacaktır. Bu sıralamaya göre son sırada aynı puana sahip birden fazla adayın bulunması halinde, bu adayların tamamı sınava kabul edilecektir.Yazılı sınava girmeye hak kazanan adayların listesi ve sınav yerinin açık adresi www.istanbul.edu.tr internet adresinde 22.04.2016 tarihinde ilan edilecek ve başvuru sahiplerine e- posta yolu ile başvurularına ait sonuç bildirimi yapılacaktır. Ayrıca yazılı bildirim veya tebligat yapılmayacaktır."

3- IV-SINAV KONULARI, YERİ VE TARİHİ bölümünde ise Yazılı sınavda adaylara aşağıda belirtilen konulardan sorular sorulacaktır.

1- Yazılım Mühendisliği,

2- Proje Yönetimi,

3- Veri tabanı tasarımı ve yönetim sistemleri,

4- Program Dilleri (C# veya Java),

5- Spring, JSF, ASP,.Net gibi web tabanlı uygulama,

6- Bilgisayar Ağları,

7- Bilgi Güvenliği,

8- İşletim Sistemleri,

9- Yazılım mimarisi,

10- Pozisyonla ilgili diğer konular,

11- İş zekası süreçleri.

Yazılı sınav 27.04.2016 tarihinde saat 10:30-12:30 saatleri arasında İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi Mühendislik Fakültesinde yapılacaktır.

Uygulamalı Sınav tarihi ise yazılı sınav tarihinden itibaren en geç on beş gün içerisinde www.istanbul.edu.tr İnternet adresinde ilan edilecek ve başvuru sahiplerine e-posta yolu ile sonuç bildirimi yapılacaktır. Ayrıca yazılı bildirim veya tebligat yapılmayacaktır."

4- VI-SINAV SONUÇLARININ İLANI bölümünde ise "Yazılı sınav sonucunda başarılı olup, uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylar, yazılı sınav tarihinden itibaren on beş gün içerisinde www.istanbul.edu.tr internet adresinde ilan edilecektir. Uygulamalı sınav sonuçları, www.istanbul.edu.tr internet adresinde ilan edilecek ve adaylara e-posta yolu ile sonuç bildirimi yapılacaktır. Ayrıca yazılı bildirim veya tebligat yapılmayacaktır." olarak düzeltilmiştir.

DUYURULUR.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR