BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,24
GÜNCEL

İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alacak

İstanbul Üniversitesi 4/B kapsamında bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek amacıyla 300 hemşire 1 diğer sağlık personeli alımı yapacağını duyurdu.

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan duyuruda: "Üniversitemiz sağlık uygulama ve araştırma merkezlerinde giderleri özel bütçe ve döner sermaye gelirlerinden karşılanmak üzere sözleşmeli personel olarak istihdam edilmek üzere 2016 KPSS (B) gurubu puan sırası esas alınmak suretiyle belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır" denildi.

ADAYLARDAN İSTENEN ŞARTLAR: Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek. 

Başvuracak adayların 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdırlar. Lisans mezunları için 2016 KPSS-P3 puan türü esas alınacaktır. 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar

NASIL BAŞVURU YAPILIR: Adayların, ilanın gazetede yayımlandığı günden itibaren 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) www.istanbul.edu.tr adresindeki başvuru formunu ve başvuru dilekçesini eksiksiz doldurarak aşağıda belirtilen belgelerle birlikte personel daire başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri Kamu Personeli Seçme Sınav Sonuçları ÖSYM Başkanlığından kurumumuz tarafından teyit edilecektir.

ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER: Fotoğraflı Başvuru Formu, Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet Belgesinin Aslı ve Fotokopisi (e-devlet Çıktısı Kabul Edilecektir.), 2016 KPSS Sınav Sonuç Belgesi, İlanda Belirtilen Nitelikleri Taşıyor Olunduğunu Gösterir Belgeler (D1 ünvanı İçin)

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI: Başvurular komisyon tarafından değerlendirildikten sonra sonuçlar en geç 7 iş günü içinde www.istanbul.edu.tr adresinde yayınlanacaktır. Ataması yapılacak adayların listesi, işe başlamaları için gerekli evraklar, başvuru zamanı ve yeri ile ilgili bilgilerin www.istanbul.edu.tr adresinden takip edilmesi gerekmektedir. İlgililere yazılı ya da sözlü ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR