BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,75
ALTIN 2.439,48
İŞÇİ

İşçilerden ikramiye eylemi

Üçüncü köprü inşaatında çalışan işçilerin eylemi sonuç verdi. İşçilerin ikramiyelerini ne zaman alacakları belli oldu.

Üçüncü köprü inşaatında işçilerin ikramiye eylemi yapması üzerine, projeyi yüklenen IC İÇTAŞ-Astaldi Konsorsiyumu'ndan bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde görev alan işçilere verilecek ikramiyelerin ramazan ayından önce ödeneceği belirtilerek, iş bitimi nedeniyle işten çıkmış işçilerin ikramiyelerinin ise  resmi bildirimleri müteakip ödendiği ifade edildi.

İKRAMİYE EYLEMİNE AÇIKLAMA

Projeyi yüklenen IC İÇTAŞ-Astaldi Konsorsiyumu tarafından, bazı medya  kuruluşlarında yer alan "3. Köprü inşaatında "ikramiye eylemi" haberler üzerine  açıklama yapıldı.

 Açıklamada, projede çalışan işçilerin ikramiyelerini alamadıkları  iddialarını içeren haberlerin yayınlanması üzerine kamuoyunu bilgilendirilmenin  gereğinin doğduğu kaydedildi.

 Projede görev alan işçilere ikramiyelerin söz verildiği gibi Ramazan  ayından önce ödeneceği hatırlatılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
 
"İş bitimi nedeni ile işten çıkmış olan işçilerin ikramiyeleri ise  resmi bildirimleri müteakip ödenmektedir. Az sayıdaki, bazı alt yüklenici şirket  işçilerinin ödeme zamanlaması konusunda oluşan yanlış anlaşılmaları giderilmiş  olup Türkiye'nin son dönemdeki en önemli projelerinden biri olan 3. Köprü ve  Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'ndeki çalışmalar planlandığı gibi devam  etmektedir."
 

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR