BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.434,57
İŞÇİ

İş için kendini yaktı hayatını kaybetti!

ANTALYA'da çalıştığı inşaattaki işinden çıkarılan 32 yaşındaki Ulaş Akın, Muratpaşa Belediye Binası önünde kendini yakarak hayatını kaybetti!

Dün saat 15.00 sıralarında Antalya'da yaşanan olayda, çalıştığı inşaattaki işinden çıkarılan evli ve 1 çocuk babası Ulaş Akın, inşaattaki işinden çıkarılınca, yardım için geldiği Muratpaşa Belediyesi önünde kendini yaktı.

Yardım için Muratpaşa Belediyesi önüne gelen Ulaş Akın başkan Ümit Uysal ile görüşmek istedi. Başkan Uysal'ın büyükşehir belediye meclis toplantısında olduğunu öğrenince dışarı çıkan Ulaş Akın, yanında getirdiği bidondaki benzini üzerine döküp kendini yakma tehdidinde bulundu.

İKNA ÇALIŞMALARI SIRASINDA BENZİN ALEV ALDI 

Belediye personeli ve vatandaşlar Ulaş Akın'ı ikna etmeye çalışırken benzin bir anda alev aldı. Kısa sürede Ulaş Akın'ın üzerini saran alevleri söndürmek için belediye personeli ve çevredekiler seferber oldu.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Vücudunun üst kısmı yanan Ulaş Akın olay yerinde müdahale edildikten sonra hemen hastaneye kaldırıldı. Hastanede tüm çalışmalara rağmen kurtarılamayan Akın, hayatını kaybetti. Öte yandan belediye hayatını kaybeden işçinin cenaze masraflarını karşılyacak.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR